Jeg er helt sjokkert!

Okey, nå sitter jeg seriøst i sjokk her. Helsen min har jo som dere vet, vært ganske opp og ned en god stund nå, og kroppen min har virkelig ikke spilt på lag med meg i det hele tatt. Jeg har fortsatt trent, men det har vært begrenset hvor mye jeg har orket.

I dag fikk jeg en skikkelig sånn “nå vil jeg ut og jogge” følelse. Det er jo superlenge siden sist kroppen min faktisk orket å jogge – og ikke bare powerwalke. Men jeg tok på meg joggeskoene, slengte på meg noen sporty klær og tok med Chloe ut på tur.

Jeg begynte å jogge fra innkjørselen min og klarte å jogge laaaangt før jeg havnet i en oppoverbakke som jeg måtte gå i. Jeg fikk seriøst helt sjokk. Hvordan klarte jeg plutselig å jogge?

Vanligvis ville jeg fått så vondt i leggene eller så sterk hold at jeg hadde måttet stoppe nesten med en gang, men ikke nå. Nå klarte jeg plutselig å jogge nesten hele runden på nesten 4 km, og de eneste gangene jeg ikke jogget var når det var skikkelig bratte oppoverbakker og når jeg stoppet for å drikke vann. Altså. Jeg er i sjokk jeg!

 

Skjer med at jeg plutselig ble i god form?? Hvis jeg skal tippe vil jeg tenke at det er fordi jeg endelig ikke er deprimert lengre (det går jo utover den fysiske formen) også får jeg riktig dose med jern og b12 så jeg ikke har mangel på det lengre.

Men altså, dette er bare sykt. En ting er sikkert; jeg skal jogge mer fremover for dette var skikkelig gøy! Tenk så sykt bra form jeg kan bli i nå som faktisk kroppen spiller på lag med meg. Nei folkens, dette var skikkelig gøy og motiverende! Nå smiler virkelig livet! 😃

0 kommentarer

Siste innlegg