Januar hage tour! – Vinter versjon!

Når vi kom hjem fra nyttårsfesten i natt, så vi at det hadde snødd masse. Det var så lyst og fint ute! Jeg er jo vandt med at det aldri er snø her, siden vi bor rett ved havet i en by som har mildt vær. Så jeg var sikker på at snøen kom til å være borte innen vi våknet, men det tok jeg heldigvis feil!

Da jeg våknet i dag tidlig var det helt hvitt ute. Det var så utrolig fint! Alt var dekket av snø! Det ser så rent og pent ut og så utrolig fredelig. Også var det litt som ett nytt blant lerret for 2021.

Før jeg begynte å måke rundt, tok jeg med meg både drone og kamera ut og tok masse bilder av hele hagen. Så da tenkte jeg at jeg kunne kjøre en januar hage tour. Det blir ikke så mye fokus på blomster nå, for de som fortsatt blomstret ligger under snøen. Men jeg syns det er gøy å se hvor annerledes hagen ser ut når den er dekket av snø, så da tenkte jeg at det passet med en hage tour!

Det er ingen tvil om at Chloe syns det var stas med snø. Hun lekte rundt i hagen og hadde det så gøy!

På taket av drivhuset hadde det kommet masse snø, så den ble måkt vekk så fort jeg var ferdig med å ta bilder. Har hørt at hele drivhuset kan rase sammen om det blir for mye snø der, og det er jeg livredd for, så jeg kommer til å være ekstremt nøye med å fjerne snø hele tiden.

En søt liten fugl som ventet på at jeg skulle bli ferdig på verandaen så den kunne hente seg litt mat. Vi har masse matstasjoner langs verandaen sånn at fuglene får mat. Det er så koselig å se de spise, også er det jo veldig bra for de, for det er veldig vanskelig for de å få tak i mat nå.

Det er så koselig å se ned mot havet og se trærne være helt dekket av snø!

Håper dere syns det var gøy med en liten vinter hage tour. I dag har jeg tatt frem alle fuksia’ene fra lagerrommet, gitt de godt med vann og satt de under vekstlys. Så nå kicker jeg igang hagesesongen for 2021!

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg