Inntekt 2020, Aldri blogge om, Utenlandsreise & Korona, Pusse opp Hus ++ Ukens spørsmål #286

annonse – fredrik & louisa, nordic feel

Har du tjent mindre i år pga corona?
– Jeg tror nok de fleste har tjent mindre i år på grunn av corona. For meg som jobber med reklame så er jo jeg utsatt når slike ting skjer, men jeg har klart meg ok. Så langt tror jeg ikke at jeg når nye topprekorder på lønnen min for 2020 akkurat, haha.

Hvilken body lotion bruker du?
– Nå som det har blitt høst blir alltid huden min knusktørr, så jeg er helt avhengig av en superbra body lotion. Jeg har brukt DENNE i mange år, og er veldig fornøyd med den. Kan absolutt anbefales!

 

Gikk du og Per Fredrik på mange visninger når dere skulle kjøpe hus? Hvor lenge lette dere?
– Vi begynte å snakke om huskjøp i desember 2015, også begynte vi aktivt å dra på visninger januar 2016. Husker vi så på mange hus, og det var et par vi hadde lyst på, men heldigvis hadde vi med oss faren til Per Fredrik så han fikk sett ordentlig på husene så vi ikke gikk på en smell og kjøpte et hus fullt av mugg for eksempel, hehe. Vi endte opp med å kjøpe dette huset i midten av mars, også tok vi det over i slutten av april, pusset opp i litt over en måned, også flyttet vi inn 1 juni. Så huskjøp er ikke gjort over natten, hehe!

Hvor mye har dere endret på huset etter at dere kjøpte det?
-Før vi flyttet inn brukte vi en drøy måned på å rive det gamle kjøkkenet og sette opp nytt, fjerne og legge nytt gulv i hele “min” del av huset, bygge walk in closet til meg, også bygde vi studio til Per Fredrik. Etter at vi flyttet inn har vi også pusset opp treningsrommet mitt, soverommet, også har vi revet hele hagen og bygd den opp på nytt og satt opp villaport og drivhus. Herregud så mye vi har faktisk har gjort. Det er jo over 4 år siden vi flyttet inn, og mye har skjedd etterhvert så jeg har faktisk ikke tenkt over alt vi har gjort. Det ser jo ut som et helt annet hus enn det gjorde da vi flyttet inn.

 

Når har du bursdag?
– Det er 5 februar, så jeg er skikkelig vinterbarn. Når jeg får barn har jeg veldig lyst til å føde i april / mai, for helt ærlig: det suger å være den første som alltid kan dra på byen, få billappen osv, for da må man gjøre alt alene.

Har du piercinger?
– Jeg hadde i underleppa og i navelen før. I underleppa hadde jeg bare i noen få måneder på ungdomsskolen. I navelen derimot hadde jeg i mange år, og det er ikke mer enn 2-3 år siden jeg tok den ut. Det begynte jo å bli ganske ut, så jeg gadd ikke å være helt two-thousand-and-late, haha. Men det begynner jo å bli inn igjen, så hvem vet. Kanskje jeg tar det på nytt? Det er jo egentlig veldig fint! Ellers har jeg jo selvfølgelig vanlig hull i ørene, men teller ikke det som piercing akkurat.

 

Hvilken foundation bruker du? Syns alltid sminken din ser så flawless ut!
– Takk! Jeg bruker DENNE fra Maybelline, og den gir seriøst den fineste finishen. Den dekker godt over alt av kviser og ujevnheter, etterlater huden dewy også er den jo superbillig, så det er kjekt! Nå er det forresten på 25% rabatt HER.

Hva syns du om influencere som reiser utenlands nå?
– Personlig har jeg valgt å ikke reise, og jeg har ingen planer om å reise før korona situasjonen er en helt annen enn slik den er i dag. Ser jo at mange influencere drar på weekendeturer og reiser til alle mulige land bare for morro skyld, og jeg tenker at når man lever av å dele livet sitt og tusenvis av mennesker ser opp til deg, bør du kanskje ikke fremme utenlandsreiser midt i en verdensomfattende pandemi.

 

Hvilken setting spray bruker du?
– Jeg har brukt en del forskjellige, men for en stund siden prøvde jeg en ny som jeg har blitt helt forelsket i. Den legger seg veldig lett på huden, gjør at pudderet i sminken glir seg inn sammen med foundationen så man får en skikkelig fin finish, også blir man dewy og fin av den. Jeg bruker DENNE setting sprayen.

Hvilke ting ville du aldri blogget om?
– Sex. Haha. Jeg kan snakke om sex, men ikke om mitt sexliv, om dere skjønner? Ellers enn det vil jeg nok være veldig forsiktig den dagen jeg eventuelt får barn, når det kommer til å dele ting om de.

 

Hvor mange timer jobber du hver dag?
– Det er så vanskelig å definere hva som er jobb og ikke, fordi jeg lever av å dele livet mitt. Også gjør jeg så mye morsomt hele tiden, så det føles ikke ut som jobb. Så det blir veldig vanskelig å si hvor mange timer det er hver dag. Men til vanlig pleier jeg som regel å holde på fra jeg står opp til jeg legger meg, også har jeg noen matpauser her og der.

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg