Inngrep på puppene? Involvert med politiet? 2021 Planer? Mensen? ++ Ukens spørsmål #291

annonse – kicks, nelly, lyko

Har du gjort noen inngrep? F.eks fiksa puppene?
– Nei, jeg har ikke lagt meg under kniven. Eller, jeg har fjernet mandlene, men thats it.

 

Hvordan har du mensen?
– Hva er det for et spørsmål??

30% OFF – KJOLE – HER

 

 

Hva vil du kalle barnet ditt når du får barn/om du får barn? Hva er dine tanker om følgende navn: Jenter: Mileah/Milea, Anastasia, Gaia, Leona, Mikaela/Michaela, Michelle/Michell/Michel, Marielle/Mariell/Mariel og Thalia/Talia. Gutter: Lion, London, Leo, Neo, Martin, Marcus, Marius, Baltasar/Baltazar, Eik og Ask? Hva slags skrivemåte ville du foretrukket av de der det fins flere alternative skrivemåter?
– Oi, det var veldig mange navn! Jeg liker veldig godt russiske navn, så likte best Anastasia. Jeg aner faktisk ikke hva jeg vil kalle barnet mitt den dagen jeg eventuelt får barn. Men tipper det blir noe russisk eller kanskje bare et helt vanlig navn. Hvem vet?

Jeg bare lurer på om hvordan dere fikk Chloe vant til å være på badet?☺️ Jeg spør fordi jeg syntes det hørtes bra ut så lenge hunden trives der også
– Hun var litt skeptisk i starten. Men vi passet på å ta med både buret (med døren åpen), leker, vann, mat og teppet hennes inn der så hun skulle få det fint.

Hva er din livrett?
– Taco når Per Fredrik lager taco ala Hellstrøm, julemat, edamame-salat, salat med reker og masse grønnsaker, risgrøt og indisk.

 

Hva er PelleK sin livrett?
– Oi, er faktisk ikke sikker på akkurat hvilken som er den eksakte livretten. Men han elsker når jeg lager hjemmelaget blomkålsuppe til han. Har har bursdag i morgen, så da skal han få det som frokost på senga, hehe! Generelt så elsker han også sushi, julemat, biff, potetmos med sursøt saus og grillkrydder (denne retten hater jeg, hahaha), indisk og sikkert masse mer som jeg ikke husker akkurat nå.

Foretrekker du tradisjonelle eller nyere type julesanger? Foretrekker du kanskje begge?
– Jeg liker best de tradisjonelle, men noen av de nye er også fine. HER kan du finne spilleliste med alle julesangene jeg pleier å høre på.

 

Jeg skjønner deg ikke helt. Du driver å snakker om at du er så sunn og ikke spiser godteri. Men så har du en kakao bar med masse pepperkaker og marshmallows?
– Hehe, skjønner at det er lett å bli litt forvirra. Til vanlig spiser jeg sunt, og fra august til 10 november tok jeg 100 dager der jeg ikke spiste noe som helst sukker. Men nå som det er jul tar jeg meg en slags fri fra alt det, og jeg spiser litt hva jeg vil. Men 1 januar er det rett tilbake på sunn mat og null godis. Merker at jeg har det best når jeg gjør det sånn.

Feirer du og Per Fredrik jul sammen?
– Ja, det har vi gjort helt siden vi ble sammen. Kunne aldri sett for meg å feire jul uten han!

 

Hva tenker du om 2021?
– Jeg tørr ikke å tenke noe enda. Det kan godt hende at verden er normal igjen til sommeren. Men akkurat nå tørr jeg ikke å tenke så langt, og jeg tørr i alle fall ikke å håpe på noe. De fleste av oss hadde jo aldri trodd at vi fortsatt skulle holde på med korona lockdown enda, og nå har det jo også kommet en ny variant som smitter ekstremt raskt. Så ja, jeg tørr ikke å håpe på noe. Det eneste jeg gjør er å være med så få mennesker som mulig, være ekstremt nøye med avstand / maske osv, og gjøre alt jeg personlig kan for at det ikke skal bli mer smitte enn mulig.

Skulle du noen ganger ønske at du hadde en “vanlig” jobb og et a4 liv?
– Når jeg har stått midt oppi stormer og fått tusenvis av hatkommentarer har det vært rimelig kjipt, og da har jeg noen ganger ønsket at jeg ikke holdt på med blogging. Og det har vært vanskelig å ha den jobben jeg har de siste 2,5 årene når jeg har vært ekstremt deprimert og slitt med angst. Men nå som jeg er frisk og ting går bra, finnes det ikke en bedre jobb. Jeg har jo hatt sånn 10-15 forskjellige jobber før jeg ble blogger på heltid, så jeg vet godt hvordan det er med en vanlig jobb, og det kunne jeg aldri tenkt meg noensinne igjen.

 

 

Har dere noen planer om å flytte? (elsker huset deres!)
– Nei, absolutt ikke. Nå har vi endelig fått huset akkurat slik vi vil at det skal være. Trives så vanvittig bra her, og tipper vi kommer til å bo her minst 10 år til.

 

Hvor mange julekalendere har du? Og hvor mange har Chloe?
– Jeg har 5 kalendere (body shop, kicks, depend, pink glam og pukka) + at jeg får en ny stor pakke hver dag i pakkekalenderen. Chloe har tre kalendere. Per Fredrik har virkelig skjemt oss bort i år, hehe!

Har du noensinne vært involvert med politiet?
– Ja noen par ganger. Den ene gangen stod de på døren min 05 om morgenen. Gjett om jeg fikk noia. Da var det en bloggleser som hadde fulgt etter meg fra utestedet og helt bort til bilen min, tatt skiltnr og ringt politiet og sa at jeg kjørte full. Jeg var 100% edru og tok det fikk politiet bevis på når jeg blåste på promillemåleren.

En annen gang var i fjor da jeg ble slått ned på stranda. Også en annen gang da en 97 år gammel mann kjørte på meg. Også et par ganger til i fortiden min, den ene gangen på grunn av en eks som jeg måtte involvere politiet med.

 

Hvilke ting vil du gjøre når verden blir normal igjen?
– Første jeg vil er å ta en skikkelig fest. Drikke, danse og være med masse venner! Det gleder jeg meg til! Også gleder jeg meg masse til å dra til Gran Canaria på luksusresort igjen!

 

 

Hvilken bh bruker du til topper der du har bare skuldre? Du får alltid skikkelig kløft i de!
– Hehe, jeg bruker stick-on BH som du finner HER 30% rabatt nå. De er seriøst helt geniale da man bare klistrer de rett på puppene og de sitter på som et skudd og gir deg kløft i stroppløse kjoler / topper, og topper med tynne stropper der man ikke vil at bh stroppene skal syns. Perfekt om du skal ha en kjole med bar rygg, da disse kun syns foran.

 

Favoritt-treningsølvelse?
– Knebøy. Den er amazing for rumpa!

Hvilken foundation anbefaler du?
– Jeg bytter litt mellom to stykker. DENNE liker jeg veldig godt og den er budsjettvennlig, mens DENNE er også sykt bra men den koster litt mer. Begge dekker utrolig bra og gir en nydelig finish!

 

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

Sjekk også ut Sofie og Andrea som har svart på ukens spørsmål!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg