Hastetur til dyrlegen..

I dag har vært en skikkelig få-ting-gjort type dag. Jeg har vært hos legen og tatt b12 sprøyte. Er så glad for at jeg har mulighet til å dra til legen å få det gjort, for nå kjente jeg at lagrene mine var helt tomme, og det er ikke noe særlig. Er så rart. Merker alltid at jeg blir helt blank i hodet, mye mindre energi, super følsom og iq’en går ned typ 20 hakk, haha. Snåle greier!

Etter legeturen fikk jeg dratt innom Maxbo og kjøpt masse jord og pallekarmer, og så fort jeg kom hjem holdt jeg på i hagen i noen timer. Gjorde klar pallekarmer til å ha jordbær i. Har jo 200 jordbærplanter (fra jeg sådde selv), så de må jo plantes et sted. Haha! Selv om jeg vil vente bittelitt til før jeg planter de ut.

Det var jo nede i 2 grader i natt, så jeg tenker å vente til minst 10-12 mai før jeg planter ut noe. Muligens til 15 mai så jeg er helt på den sikre siden. Men nå er pallekarmene i alle fall klare, så da er det bare å plante ut når den tiden kommer.

Mens Per Fredrik og jeg holdt på i hagen hadde Chloe et lite uhell, og fikk vridd tåa som er på siden av venstre frembein, og hun begynte å blø. Hun hadde ikke noe vondt og løp videre som om ingenting hadde skjedd, men så hønemor som jeg er ringte jeg rett til hunde-legevakten og kjørte ned med henne med en gang. Siden jeg har hatt hund hele livet og kommer fra gård, så klarer jeg veldig lett å se at dette måtte fikses og ikke bare ble bra av seg selv.

Jeg kom ned og de tok en titt på henne. Hun måtte få sprøyte med noe beroligende, så hun kunne sove, også måtte de fjerne en del av tåa. Litt usikker på hvordan alt fungerer – jeg er jo ikke noen dyrlege. Men de fikk i alle fall fikset problemet, bandasjert henne og nå har hun det bra. Nå ligger hun og sover ved siden av meg på stolen.

Skal tilbake igjen på lørdagen for å skifte bandasje. Kunne gjort det selv, men tenker det er best å få dyrlegen til å skifte bandasje så de kan se over at alt er i orden i samme slengen. Hønemor (eller hundemor, haha) som jeg er.

Det er i alle fall godt at veterinærer har holdt åpent igjennom hele Korona tiden (av det jeg har fått med meg i alle fall), så de har fått tatt vare på de små tassene våre ❤️

 

ps; vil ikke ta noen bilder av chloe nå. Vil bare la hun ligge i fred og sove, så derfor er bildene i innlegget antrekksbilder jeg tok før uhellet hennes. 

6 kommentarer
  1. It’s so horrible when something bad happens to our furry babies! I hope Chloe gets better soon!!! <3
   I must take an B12 injection once in every three months (I have a malabsorption of B12) and now I'm about week late… Not bad, but starting to feel tired and out of energy. But I think our health care doesn't take "not important" things like this at the moment… 🙁
   Lots of love to you and Chloe! 🙂

   1. Ah, I know. Its so horrible! Thank god she is doing ok now 🙂
    Oh, thats not good. Maybe call the doctor and ask if they can fix? Lack of B12 can be dangerous after a while, and it unbearable 🙁

    1. So good to hear Chloe is doing ok!! 🙂
     You’re right about the B12. I must call doctor or nurse and try to get someone to give me the injection. “Small” things like this can become big if one waits too long…
     HUG!! <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg