Gullruten og Farmen Kjendis!

I går var jeg i Oslo og spiste middag med to av jentene jeg var på Farmen Kjendis med, Anita Hegerland og Hege Bøkko. Nå er det jo et helt år siden vi var inne på gården sammen og levde 100 år tilbake i tid.

Det er så rart å tenke på hvordan vi ble kjent med hverandre. Nå er det jo en ny gjeng som har dratt 100 år tilbake i tid, og vi kan virkelig føle med de om hvordan det er.

Det ble mye mimring til farmen, men vi har jo levd så forskjellige liv som er så gøy å dele med hverandre. Både med Hege som har vært skøyteløper i verdenstoppen og Anita som har vært verdenskjent popstjerne. Så er så gøy å dele erfaringer med hverandre. Selv om vi har veldig forskjellige liv så er det jo også mye likt og mye vi lærer av hverandre.

Vi ble sittende på Olivia i Karl Johan til sent på kveld og skravlet. Har helt glemt å nevne det, men vår sesong av Farmen Kjendis er jo nominert til Gullruten. Så det er jo veldig gøy! Selv om jeg helt ærlig driter i alt av prisutdelinger. Haha! Men forhåpentligvis får vi samlet oss til en samling den dagen, så det er jo i alle fall koselig!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg