Gravid-Rykter, Farmen Kjendis, Bloggerne, Hageprosjektet ++ Ukens spørsmål #263

annonse – nelly, kicks

Kommer du fra Sandefjord?
– Nei, jeg kommer egentlig fra Hokksund men jeg følte aldri at jeg passet inn der, så jeg flyttet til Oslo så fort jeg kunne, hehe! Da Per Fredrik og jeg ble sammen bodde han i Sandefjord og jeg i Oslo, og når vi skulle kjøpe hus sammen ble det mest naturlig å kjøpe i Sandefjord.

KJOLEHER (30% RABATT NÅ!)

 

Har du tatovering, hvis ja; hvor mange?
– Nei, ikke en eneste en. Jeg tror seriøst jeg hadde fått helt panikk om jeg hadde tatt det. Den skal jo være på kroppen resten av livet. Ja, man kan ta laser. Men det koster ekstremt mye, etterlater som regel arr som man må ta en annen tatovering over, også gjør det sinnsykt vondt. Så nei, tatovering er ikke noe for meg.

 

Er det noe du gruer deg til å se på Farmen Kjendis?
– Jeg vet faktisk ikke. Folk kommer sikkert til å vri og vende på alt de kan finne, og prøve seg på ting. Men jeg er stolt av meg selv for at jeg dro 100 år tilbake i tid med kun et par timers forberedelser (de andre hadde hatt månedsvis med forberedelser), og gikk 100% utenfor min egen komfortsone på en gård med masse dyr, ekkel mat, null sminke og masse fremmede folk.

Hvordan går det med hageprosjektet?
– Det går sakte men sikkert fremover. Nå har vi blitt ferdig med muren rundt hele huset, plantet thujaer og porten er endelig på plass. Det gjenstår myeeee, men de store tingene som tar lang tid å vente på er i alle fall ferdig.

På bildene under kan du se hvordan hagen var før vi startet, versus nå. Den har blitt så sinnsykt mye større! Også er den jevnet ut mye mer også, så det faktisk går ann å plante ting der. Hehe!

Under kan du se porten. Er den ikke sykt fin? I morgen kommer de for å gjøre ferdig det elektriske så den kan åpnes og lukkes med en fjernkontroll. Love it!

Skal du være med på Bloggerne igjen?
– Jeg vet faktisk ikke. På den ene siden får jeg alltid lyst når jeg ser det på tv. Da tenker jeg på hvor gøy det hadde vært å være med. Men på den andre siden så vet jeg hvordan det er å filme, og per dags dato er det ikke noe for meg. Man er alltid “på” når kameraene filmer, og for meg som allerede gir veldig mye av meg selv her på bloggen i og med at jeg blogger 3x hver eneste dag, så blir det å filme og dele så mye av seg selv veldig draining dessverre.

 

Hva spiser dere på julaften, og hva er favoritten?
– I min familie har vi nesten alltid spist kalkun, og det er favoritten min! Jeg hater pinnekjøtt, ribbesvor og lutefisk. Så det er ikke noe for meg. Liker medisterkaker, men der stopper det. Haha! Eller, jeg liker også rakfisk da. Det er skikkelig godt om det lages helt riktig!

Er det sant de ryktene at du er gravid?
– Hahaha. Når familien min var her i går satt vi rundt bordet og spiste, også sier jeg plutselig “men over til noe mye mer positivt”, og mamma og Madeleine nesten ropte ut; Er du GRAVID?? NEI. Jeg er ikke gravid. Haha. Vet ikke heeelt hvorfor eller om det faktisk er rykter at jeg er gravid. Kan ikke en jente kose seg med god mat i julen uten at det kommer sånne rykter?

 

Bruker du kjole veldig ofte? Ser du bruker det mye på bilder og video.
– Ja. Jeg elsker kjoler! Om vinteren bruker jeg som regel knee high boots og strømpebukser sammen med kjoler når det er til hverdag, og tynne strømpebukser og høye hæler til festligheter. Syns det er så mye mer pyntet og feminint med kjoler og skjørt, så jeg foretrekker det. Også er det jo mye mer behagelig, hehe!

 

 

Kan du ha jule housetour på YouTube igjen?
– Ja. Det kommer ila desember! Så bare følg med på kanalen min! Har lagt ut en del bilder her på bloggen allerede av hvordan det er pyntet til jul, så sjekk ut kategorien “Jul – Pynt, Feiring ++” om du ikke klarer å vente til det kommer video.

 

Favoritt ansiktsmaske for kviser?
– Jeg bruker en skikkelig budsjettvennlig maske som virkelig gjør at kvisene sier bye-bye. Denne bruker jeg alltid på de områdene i ansiktet hvor jeg har kviser under kviseutbrudd, og den gjør at kvisene roer seg skikkelig ned og blir borte etter 1-2 behandlinger. Anbefales virkelig! Du finner masken HER.

 

Hvordan kamera er det du bruker?? Ser du bruker sånn «selvutløser» knapp på bildene ! Skulle så gjerne hatt sånn jeg og!
– Tror man har muligheten til å bruke selvutløser fjernkontroll på de fleste speilreflekskameraene fra Canon. Så du er ikke nødt til å ha likt som meg for å kunne bruke det. Selv bruker jeg Canon 80D, og syns den er bra. Men jeg har skikkelig lyst på et fullformatkamera, for det er mye bedre på så sinnsykt mange ting, men det koster en del så det får jeg vente litt med. Hehe!

KJOLEHER

 

Hvorfor legger du aldri ut noe nytt på YouTube?
– Det siste 1,5 året har jeg slitt mye med angst og depresjoner, og har derfor ikke klart å jobbe 100%. Bloggen har kommet i første rekke, og nå er jeg endelig ordentlig tilbake på den igjen. Har lagt ut en del videoer i det siste, og flere kommer. Men jeg må nesten bare ta det i mitt eget tempo, så det ikke blir for mye for meg igjen.

Hvilken foundation bruker du?
– Jeg bruker den samme som jeg har brukt en god stund nå. Den dekker helt fantastisk, og sitter kjempegodt! Får skikkelig photoshoppet hud av den! Er virkelig å anbefale! Du finner den HER.

 

Skal du ha haul av det du kjøpte på Gran Canaria?
– Det har jeg allerede lagt ut på youtubekanalen min. Bare søk opp “christmas primark haul stinablogg” på YouTube så finner du den

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

 

!!!

OBS – I DAG STARTET DET STORE NELLY SALGET MED OPPTIL 70% RABATT – KLIKK DEG INN HER FOR Å SJEKKE UT!

!!!

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg