Fullt kaos på skitur..!

Rundt huset har snøen smeltet helt, og den har vært borte en liten stund. Så da jeg i dag tidlig fikk lystt til å gå på skitur var jeg veldig usikker på om det kom til å være nok snø. Var sesongen over allerede?

Jeg sjekket inne på skisporet.no og der stod det at det var et døgn siden det hadde blitt kjørt med maskiner i løypene i Stokkke. Så jeg hoppet inn i bilen med både ski og Chloe, og tok turen til Stokkke. Der har de en langrennsarena som de fyller opp ekstra snø med snøkanoner, så det var løypene fortsatt helt nydelige!

Jeg har kun hatt med Chloe et par ganger tidligere på skitur, og nå husket jeg hvorfor jeg sluttet.. Vel, det ble mildt sagt kaotisk! Hun var ikke helt rutinert på å gå på ski, så i starten skjønte hun ikke at hun måtte gå samme vei som meg. Hun løp rundt meg og det ble helt kaos med tauet.

Det toppet seg da vi skulle ned den første bakken. Jeg stod klar til å kjøre ned, og hun så klar ut til å løpe med (hun hadde forresten 8 meter langt tau så hun hadde mye å gå på). Da jeg begynte å svinge utfor bakken ser jeg mot Chloe enda en gang for å sjekke at hun er med. Jeg hadde allerede fart, og klarte ikke å stoppe så hun måtte jo bare være klar.

Det var hun ikke for å si det sånn. Tror dere ikke hun satt seg for å drite midt i bakken?? Altså, hva gir du meg?? Så jeg måtte prøve alt jeg kunne for å stoppe og endte opp med både knall og fall. Når jeg endelig klarte å stoppe var det bare å ta av seg skiene, gå den lange bakken opp igjen og plukke opp etter frøkna. Ikke en særlig god start på skituren kan man si. Hehe! 

Når vi først kom oss igang gikk det overraskende bra. Så det er jo i det minste en trøst! Men jeg tror nok hun får holde seg hjemme når jeg skal ut på ski, for dette ga ikke akkurat mersmak. Haha!

Det som derimot ga mersmak er å være i skogen. Kjenner jeg alltid blir så glad og føler meg så frisk når jeg har vært ute og bare trukket inn masse skogsluft. Nå er det ikke lenge til man endelig kan se hele skogen (uten snø) og gå enda mer på turer. Men før det håper jeg at jeg rekker noen skiturer til. Jeg har jo tross alt nye ski, og de vil jeg bruke for alt de er verdt til snøen er borte!

0 kommentarer

Siste innlegg