Førstekjempe

Phew.. Nå har jeg sett dagens episoder, og jeg kjenner at jeg faktisk ble skikkelig lettet. Jeg må først og fremst bare si tusen takk til TV2 for at de har klippet rettferdig og riktig, og ikke klippet sånn at jeg ble fremstilt helt galt. Jeg slet jo veldig med maten der inne, og jeg prøvde virkelig å få i meg mat, men det var nesten helt umulig.

foto: alex iversen 

Så til overskriften. Dere som har episodene nå, har jo fått med dere at jeg ble førstekjempe. Jeg skjønner så utrolig godt at Hege valgte meg. Som jeg sa, så er jeg en person det kommer litt ekstra greier med. På grunn av utfordringene med maten fikk jeg heller ikke vist mitt sanne jeg, og det er jo kjipt. Men jeg tror også at Hege så at det ikke var helse-forsvarlig at jeg skulle være der inne.

Så ja, jeg skjønner veldig godt at hun valgte meg, og det er det virkelig no hard feelings rundt. Hege er en helt nydelig jente, som gjorde en dødsbra jobb som storbonde, så hun skal virkelig ha for det! Hannah-Martine og Triana var jo bare så nydelige og de passet masse på meg der inne. Det setter jeg skikkelig stor pris på! Det var godt å ha fine mennesker rundt meg og som virkelig ga meg mye kjærlighet, forståelse og tålmodighet!

 

 

7 kommentarer

Siste innlegg