Føler meg som Barbie

annonse – Luxushair

For noen dager siden fikset jeg håret mitt, og omg det ser så fab ut nå at jeg dør. Okey, jeg vet jeg er mildt sagt litt over gjennomsnittet opptatt av håret mitt, men da er det jo viktig at det ser bra ut og at hair extensionet jeg bruker er av god kvalitet. Jeg elsker jo å ha hår som gjør at jeg føler meg skikkelig prinsesse / Barbie. Altså, I just love it!

Jeg har jo brukt hair extensions i 10 år nå (herregud så lenge), så jeg har prøvd mye av det som finnes på markedet. Luxushair har vært en stor favoritt i mange år, fordi kvaliteten dems er så sinnsykt bra kvalitet i tillegg til at håret er skikkelig tykt, langt (opptil 65cm langt) også er det mye billigere enn hos de fleste frisører.

Håret jeg satt på nå er farge #1B mocca brown også brukte jeg 90 pcs av 65cm av DETTE håret. Hoho, mye tekniske terms der. Men jeg regner med at dere som leter etter bra hair extensions skjønner hva jeg mener.

Festene som er på hair extensionet er også supersmå, så man kjenner de nesten ikke. Så håret kjennes veldig naturlig, lett og behagelig å ha på. Noe som er viktig siden det sitter på 24/7, hehe!

Det er også superlett å sette det på. Jeg hadde en venninne som gjorde det for meg i åresvis, men siden hun bor i Kristiansand nå gjør jeg det bare hos en frisør her i Sandefjord og betaler noen hundrelapper for det.

Selv om håret fra Luxushair allerede er billigere enn de fleste frisører, kan dere få det enda billigere om dere bruker rabattkoden “STINABLOGG” – den gir dere 10% rabatt på alt hos Luxushair.

Rabattkoden gjelder forresten så lenge jeg jobber med Luxushair, så den er det bare å skrive ned til de gangene du skal bestille derfra. Hehe!  

Om dere lurer på noe er det bare å sende meg en DM på insta @stinablogg. Kommentarfeltet her på bloggen er stengt, men jeg følger alltid med på innboksen min på Instagram 💗⚡️

0 kommentarer

Siste innlegg