Dette skjedde da jeg var borte

I uken mens jeg hadde bloggpause har jeg virkelig tatt meg tid til å slappe av, koble ut og ha kvalitetstid med både Per Fredrik og venner / familie.

Så jeg har brukt tiden til å slappe av på spa, gå mange turer langs kysten, være på taco kveld hos Victoria, besøk av Kaia og Victoria, og på torsdag kom mamma på besøk og vi gikk en av favoritt turstiene mine.

Dette er en liten fjelltopp som ligger rett ved Ulastranda, og jeg har gått hit mange ganger. Utsikten er så fantastisk! Det er første gang jeg har tatt med mamma opp på denne toppen, og hun elsket det. Selv om hun skvatt litt over hvor langt ned det er på fjellsidene.

Jeg merket at jeg tydeligvis har null høydeskrekk, for jeg har aldri tenkt over det eller syntes at det har vært noe skummelt. Jeg er jo ganske pysete på mange ting, så jeg tippa bare at jeg hadde høydeskrekk. Men nope, det tror jeg faktisk at jeg ikke har!

På veien tilbake så vi en bitteliten blåveis. Altså, det var litt godt-vondt. Godt fordi vi går mot vår, men det er jo et tydelig bevis på at det er noe skikkelig galt med miljøet så det kom med en dårlig følelse.

I dag våknet vi faktisk til masse snø, så da tok plutselig våren en pause. Tipper det er borte i løpet av et par dager. Vi bor jo rett ved vannet, så snøen varer sjeldent lenge her. Men vi får bare følge med og se!

Jeg hadde besøk av en god venninne i går, og vi satt og skravlet til sånn 07 på morgenen i dag, så jeg føler meg nesten fyllesyk i dag av dårlig døgnrytme og litt mye vin. Haha! Men noen ganger er det godt for sjelen å bare skravle i timesvis om alt i livet. Rett og slett!

Håper dere har hatt en fin helg. Nå er jeg endelig tilbake igjen her på bloggen og SoMe, så det føles bra. Som jeg nevnte i det forrige blogginnlegget, så er kommentarfeltet stengt, og det holder jeg stengt til psyken min er på topp igjen. Så frem til da får kommunikasjonen bare gå via instagram @stinablogg ❤️

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg