5 Fitness hacks

Tren hver dag – Når du ikke vet hvor ofte du skal trene eller når du skal trene, er det vanskelig å få unnagjort treningen. Det er jo så mange andre ting som frister og som bare “må” gjøres først. Selv har jeg lagt det opp til at jeg trener en økt hver eneste dag. Da er det ikke en like lang økt som det ville vært hvis jeg trente 2-3 ganger i uka, men det er fortsatt en god økt.

Selv har jeg syntes at det er mye lettere å faktisk få unnagjort treningen når jeg vet at det er noe jeg skal gjøre hver eneste dag. Etterhvert får man er streak med x antall dager man har trent i strekk, og jo lengre du holder på, desto gøyere er det og desto mer motivert blir du til å ikke bryte streaken.

Treningsklokke – Jeg har hatt treningsklokke i mange år, og herregud som det hjelper på motivasjonen å ha det. Jeg setter meg ofte mål om hvor mange skritt jeg skal gå i løpet av en dag eller hvor kjapp tid jeg skal bruke på en løperunde. Takket være treningsklokken får jeg full oversikt, og det er så gøy å se at man har vært skikkelig flink. Telefoner teller også skritt, men tenk så mange skritt du går glipp av fordi du ikke har telefonen på deg 24/7.

 

Dyrk selv – Å ha en pallekarm eller to med noen grønnsaker og urter booster virkelig motivasjonen til å spise sunnere. Da kan du hente deg tomater, basilikum, gressløk, paprika, agurk og alt du trenger for en digg salat rett utenfor døren din!

Sunt betyr ikke kjedelig – Elsker du god mat? Den trenger ikke å være usunn. Det er så mye sunn og næringsrik mat der ute om du faktisk bare googler deg frem litt så finner du så mye spennende. Jeg har lagt ut masse spennende oppskrifter HER som du virkelig bør sjekke ut!

 

Hobby – Finn deg en aktiv hobby som tar opp mye av fritiden din. Det er altfor lett å ende opp med å bare spise godis og se på tv, dersom du ikke har noe du skal gjøre når du kommer hjem fra jobben. Hage er for eksempel en super hobby som også er veldig aktiv. De dagene jeg holder på med hageprosjekter blir det som regel 30’000 skritt den dagen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg