7 Fitness hacks!

Om du har en travel hverdag og ikke har tid til å trene – Tren litt her og der! Ta squats mens du pusser tennene, ta trappene istedenfor heisen og løft vekter mens du lager mat. Haha. Litt utradisjonelt, men om man er busy så er litt bedre enn ingenting, og det er utrolig hvor mye det blir til sammen i løpet av en dag, om man gjør litt her og litt der!

Meal prepp – Om du vil spise sunt, må du som regel bruke en del tid på matlaging. Gjør det til en vane at du hver mandag og torsdag kveld lager opp måltider for de neste dagene. Da sparer du tid, og du slipper å måtte lage masse mat fra bunnen når du kommer hjem sliten fra jobb.

 

Skeie ut – Det er helt ok å skeie ut, og for mange er det nødvendig å vite at man kan kose seg når lørdagen kommer. Men bare pass på hvor mye det blir, for om det blir en melkesjokoladeplate + en pose potetgull + 1,5 liter brus + en svær burgermiddag, kan det fort bli så mye sukker og usunt fett at det kan ødelegge for treningsresultatene du har jobbet så hardt for.

No gym? No problem! – Om du ikke har lyst til å bruke penger på treningssenter eller du bare ikke vil gå på et, så er det null problem å trene hjemme. Du trenger ikke utstyr, bare bruk din egen kroppsvekt. HER kan du finne treningsprogrammer jeg har lagt ut på her bloggen.

 

Lydbok – Hør på lydbok mens du trener. Velg gjerne ut en lydbok som er spennende, og bestem  deg for at du kun skal høre på den mens du trener. Da blir det mye lettere å komme seg over dørstokkmila! Nå kan du prøve Storytel GRATIS i 14 dager ved å klikke deg inn HER.

“Drikkelek” – Når du ser på tv, bestem deg for at hver gang en viss person er med i et klipp, eller de sier en bestemt frase, så må du ta 5 pushups / 5 situps.

 

Morgen-trening – Om du har satt deg som mål å trene om morgenen. Legg treningsklærne ved siden av sengen om kvelden, så du kan hoppe rett i treningstøyet når du våkner. Når du først har på det rette antrekket, føles det dumt å droppe treningen!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg