Slik ble jeg kvitt kvisene!

annonse kicks

Helt siden jeg var typ 16-17 år har jeg slitt mye med kviser, og i løpet av denne tiden har jeg prøvd sikkert hundrevis av produkter som kan hjelpe. Nå har jeg kommet dit hvor jeg faktisk har nesten null kviser, og det er kun fordi jeg har riktig hudpleie. Hvis jeg sluntrer unna kommer kvisene rett tilbake.

Så nå tenkte jeg å vise dere noen av ansiktsmaskene som jeg bruker for å forhindre kviser og for å bli kvitt kviser som allerede har kommet.

Det jo også sommer nå, og da syns jeg at det er det deilig å bruke litt mindre sminke, og nå som jeg har såpass lite kviser er det jo bare helt fantatisk å kunne gå uten sminke også!

Quick hydration – Denne masken gir masse fuktighet på kort tid, og er perfekt å slenge på om morgenen før du sminker deg eller etter du har solt deg. En av grunnene til at jeg får kviser er fordi at huden min ofte blir tørr, og da overproduserer huden talg som gjør at det kommer kviser. Så for å unngå det må jeg tilføre mye fuktighet til huden

MASKEHER

Overnight hydration – Denne masken påfører jeg på kvelden og har på mens jeg sover. Da får huden helt sinnsykt mye fuktighet og dette er en lifesaver når huden er tørr. Om sommeren blir huden min fort tørr fordi jeg er mye i sola, og da hjelper denne masse som pleie etterpå.

MASKEHER

Nødhjelp for kviser – Denne masken er en liten nødhjelp for kviser. Den slenger jeg på så fort jeg ser at det titter frem en kvise. Jeg har alltid masken på i 10-15 minutter, og jeg merker stor forskjell etterpå!

MASKEHER

 

Håper du likte tipsene og kanskje fant deg en ny favoritt maske!

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg