Familien min, Graviditet og Los Angeles!

Plutselig en uke siden sist jeg blogget. Fra tirsdag til fredag hadde jeg det helt ærlig ikke så bra. Uten at jeg trenger å utdype det noe mer. Men, nå føler jeg meg mye bedre! Så helgen har jeg brukt på å jobbe med bloggen og være sosial!

I går var jeg i familieselskap hos tanten og onkelen min som bor rett utenfor Hønefoss. Karina som er kusinen til pappa (som er på min alder, så på en måte min kusine) er på besøk i Norge. Dere så kanskje snappen jeg la ut for noen dager siden med henne?

Hun bor vanligvis i Los Angeles, og det er hele 19 år siden vi så hverandre sist! Så det var så koselig å sees igjen og bli skikkelig godt kjent med hverandre!

Karina – meg – Madeleine (søsteren min) – Nikolai (fetteren min)

Ser dere forresten noe nytt med Madeleine? Det ble jo avslørt på Bloggerne, men jeg vet ikke om jeg har fortalt det her på bloggen. Hun er gravid! Hun har termin om bare 4 uker, så nå er det ikke lenge igjen! Tenk at jeg skal bli tante til enda en liten tass. Så koselig!

Onkelen min er en skikkelig flink gourmét kokk, så han disket opp med tre retters middag som var helt fantastisk! Hjort, multer, cognac, laks og enda flere gode råvarer. Så deilig!

Middagen var inspirert av bryllupsmenyen som tante og onkel hadde i bryllupet sitt da de giftet seg for 19 år siden. Som var sist Karina var her i Norge. Da var vi alle brudepiker i bryllupet dems, og det var så koselig!

0 kommentarer

Siste innlegg