Et svært kutt i foten og en stor skuffelse

I dag startet vi dagen skikkelig rolig med noen timer på solsenga. Det er så deilig å bare ta det helt med ro i solen, og bare jobbe med brunfargen. Hehe! Koble ut og bade litt. Helt nydelig!

Etter soling og lunsj dro vi ned for å spise middag. Jeg ville en tur på stranda først, for vi har faktisk ikke vært på stranda enda. Føler liksom ikke at jeg har vært i syden før jeg har planta føttene mine godt nedi sanda. Haha! Flere som er sånn? Det ble i alle fall full photoshoot på stranda.

Skulle egentlig ta bilder med speilrefleksen. Hadde pakka med det svære kameraet og berte kamerastativet ned på stranda. Til min store skuffelse hadde jeg glemt å putte batteriet inn i kameraet igjen. Fy så nedtur! Heldigvis hadde jeg pakket med meg det lille kompaktkameraet mitt.

Et svært kutt i foten senere, og litt banning fordi jeg var så glemsk; så klarte jeg å knipse en god del bra bilder i sanda!

Ah, disse bildene skal jeg leve lenge på. Følelsen av den varme solen i solnedgangen, lyden av bølgene, og sanden mellom tærne. Helt magisk! Tittet nettopp på overvåkningskameraet hjemme, og der pøsregner det. Gleder meg ikke akkurat til å dra hjem på torsdag. Uffameg!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg