Et sjokk + NRK debatt tanker!

På søndag holdt jeg på masse ute i hagen. Det var sol, null snø og 5-10 varmegrader. I går kveld endret plutselig alt seg. Det begynte å SNØ. Altså, hallooo. Det var virkelig litt på overtid syns jeg. Så når jeg skulle hjem fra Kaia i går kveld var hele bilen min dekket i snø!

Da jeg våknet på morgenen i dag var det helt hvitt ute. Visste ikke om jeg skulle le eller grine. Var skikkelig mentalt forberedt på vår nå, også har det sprunget masse knopper på rosene i hagen (dør de da?), så jeg fikk litt panikk for å være ærlig. Men samtidig så er det veldig deilig med snø. Da blir det så lyst og fint, og for meg som legit bor på en byggeplass så er det deilig at det er hvitt istedenfor å se på alle de brune jordhaugene overalt.. Haha.

Gud veit hvor lenge snøen varer. Men jeg tar den imot med åpne armer!

Forresten. Så at det skulle være debatt på NRK i kveld med Kristin Gjelsvik, Isabel Raad og faren til Sophie Elise. Det blir spennende å se! Jeg skal sitte klistret til tv-skjermen og se på hele greia. Er veldig spent på å se hvordan det hele blir, og jeg skal nok poppe litt popcorn hahaa! Det er uansett utrolig viktig at vi snakker skikkelig om dette og setter det på dagsorden.

Vi må snakke mer om kroppspress hos jenter og gutter, og desto mer vi snakker om det desto mer forstår vi av dette, og kan lære av hverandre.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg