5 år som kjærester – Slik feiret vi!

Den 12. september var det 5 år siden Per Fredrik og jeg ble sammen. Tenk at det har gått 5 år allerede! Planen var egentlig å feire forrige helg på årsdagen vår, men da var det helt fullbooket der vi ville spise. Så da fikk vi heller feiret nå fredag som var. Vi har nemlig en fast tradisjon om at vi alltid drar på Engø i Tjøme og spise gourmet mat der på årsdagen vår.

Det var et av stedene vi dro på i starten da vi nettopp hadde blitt sammen, og etter det har det blitt “vårt” sted. Det er jo ikke så rart at det ble det. Hele stedet er jo så utrolig vakkert, med masse fin natur rundt seg, og ikke minst; gourmet maten er helt himmelsk!

 

Det er så gøy å dra dit om høsten, for da er det så mye fine farger overalt!

Vi fikk bord så vi satt med utsikt mot havet. Er så fint å se ut mens man spiser! Vi spiste også en 4 – rettersmiddag. Hadde vært 5, men vi begge droppet å spise dessert.

Jeg har jo fortsatt ikke spist sukker siden jeg startet null sukker challengen min for 49 dager siden. Tenk at jeg i morgen har klart meg uten sukker (junkfood, godteri, kaker, osv) i 50 dager! Det hadde jeg aldri trodd at jeg skulle klare!

Blir alltid en god del vin mens vi spiser. Siden Per Fredrik kjørte bil hadde jeg vinpakke, så alle de vinglassene på bordet er mine. Hahaha.

I 5 årsgave fikk jeg et helt sinnsykt fint diamant kjede av Per Fredrik! Altså, hvor heldig er ikke jeg? Det matcher jo også fargemessig med forlovelsesringen min, så det er jo perfekt. Brukte det når vi var på Engø, og det er et kjede jeg uten tvil kommer til å bruke mye!

Ah, for en kveld og for en fin feiring! Det er jo så koselig å tenke på at vi har vært sammen i 5 år. Vi har opplevd så mye i løpet av disse årene, og jeg gleder meg til å dele resten av livet med Per Fredrik!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg