Endelig tilbake fra pause!

Nå er det virkelig en god stund siden jeg har oppdatert dere! Jeg har hatt en liten pause fra både blogg, Instagram, Snapchat og TikTok. Med unntak av noen få stories har jeg ikke lagt ut noe som helst siden nyttårsaften. Jeg har rett og slett brukt januar på å ta ordentlige grep i treningen og kostholdet mitt.

I 2022 sklei det helt ut. Jeg startet året med en svær operasjon, deretter fikk jeg corona som hang i lenge, så reiste jeg mye, plutselig var det sommer og masse festing, etterfulgt av enda mer reise, og vipps var det jul. Så i 2022 ble det veldig mye usunn mat og sukker, og altfor lite trening.

Siden januar uansett er verdens kjedeligste måned, brukte jeg like så godt hele måneden på å komme i bedre form. Jeg har trent et par timer hver eneste dag, ikke spist noe som helst sukker og brukt mye tid på helsen min. Hvilepulsen har gått fra 73 til 59, jeg er mye sterkere fysisk, og kjenner at psyken min har hatt godt av denne måneden.

For meg som har slitt med både depresjon og angst før, er det superviktig å være påpasselig med treningen. Jeg vet jo det at hvis jeg gir blaffen for lenge, kan det fort bli en lang periode der psyken ikke er bra, og hvor jeg egentlig burde sykemelde meg. Så for å unngå å havne nedi grøfta, var jeg rett og slett litt føre var nå.

Men nå kjenner jeg at jeg er veldig klar for å komme igang med å lage innhold igjen. Det kribler i fingrene mine etter å dele masse med dere! Jeg har så mange spennende og morsomme ting jeg vil dele med dere, og jeg gleder meg til tiden fremover!

Nå er det snart vår, jeg har virkelig fått kastet ut alt av julepynt både inne og ute, og omfavner alt av lyse farger! Så jeg knipset masse bilder av stua og kjøkkenet tidligere i dag, så dere kan se hvordan det ser ut her nå!

Får skikkelig vårfølelse når jeg ser ut! Null snø og 5+ grader ute. Nydelig! Selv om jeg må nok vente et par uker før våren kommer for fullt, hehe!

Forresten; Jeg har siden oktober laget masse strikkegensere, og dere har etterspurt oppskrifter. Så det kommer oppskrifter på gensere fortløpende. Jeg må bare få finskrevet oppskrifter og tatt bilder av de først. Men skal prøve å få ut første oppskrift denne uken!

Ah, så deilig det er å være tilbake igjen. Har virkelig savnet å skravle med dere! 💕

4 kommentarer
  1. åh så koselig at du er tilbake. har savnet å lese bloggen din nå. 😊 Gleder meg til alt du har planlagt fremover. Håper det blir masse planter etterhvert også. jeg har allerede begynt å så grønnsakfrø og koset meg med det. blir i skikkelig vårstemning av det. 🥰 Og du har fått det så koselig nå. så lyst og fint. 🥰 Og fine snuppa som poserer sammen med deg da. hihi. så søt. ❤️🐾

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg