Endelig skjer det!

Etter at jeg hadde vært i den botaniske hagen i går, inviterte jeg med meg Maria Kassandra en tur ut på Olivia. Jeg har jo ikke sett henne siden før jul, da vi hadde double date. Så nå var det virkelig på tide å møtes igjen.

Hun er jo en venninne jeg har kjent i en god del år, og vi tenker veldig likt på utrolig mange ting, og det er en venninne jeg virkelig kan relatere til og kjenne meg igjen i. Det er virkelig ikke ofte at jeg føler med andre mennesker. Så da er det litt ekstra gøy og inspirerende å sees igjen!

Vi dro som sagt på Olivia, og da måtte jeg bare ha pasta carbonara. Det er altså så sinnsykt godt! Er du innom Olivia, bør du virkelig teste den retten. Selv om den er fryktelig mektig, så jeg orker som regel bare halvparten. Haha!

Vi ble sittende og skravle til et stykke ut på kvelden. Det var jo lyst til litt etter 18, og det var så deilig. Dagene blir jo lengre nå sånn lysmessig, og helt ærlig; for min del blir de faktisk lengre på så mange måter. Jeg føler ofte at når det er mørkt, så er liksom dagen over. Det er jo ikke så smart å tenke sånn, når det om vinteren blir mørkt i sånn 15 tiden (som det ble i vinter).

Jeg gidder jo ikke å stikke ut og være masse utendørs når det er bekkmørkt. Så da blir det til at man enten slapper av hjemme eller drar ut på restaurant / kafe. Så nå er det deilig at det endelig går ann å være UTE mye lengre. Jeg henger meg sikkert altfor mye opp i dette med soltider. Men for meg er det så viktig! Hehe!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg