Endelig port til huset!

Wihuuu, nå har endelig porten kommet! Vi bestilte port til huset i mai, så det har virkelig tatt sin tid. Men herregud så verdt det! Ble den ikke lekker? Om noen dager kommer det folk som skal fikse det elektriske på den, så den kan åpnes / lukkes med bare en fjernkontroll. Så deilig!

Til våren skal hele muren males i hvitt eller lys grå, og da kommer det til å bli enda finere her! Det er jo fortsatt utrolig mye som gjenstår på hageprosjektet, men det er gøy å være et steg nærmere å bli 100% ferdig!

Elsker at vi valgte å ha Åsly på porten. Det blir jo familienavnet vårt når vi gifter oss, så da passet det perfekt å sette det på porten allerede nå. Er jo ikke sånn at vi bytter porten om et år liksom. Haha!

Ah, så deilig med port! Elsker å få ekstra mye privatliv. Nå er folk nødt til å bli buzzet inn for å kunne komme inn til oss. Så stalkers; bye bye. Haha. Thujaene går rundt hele huset, så det gir også ekstra privatliv. Det er jo først og fremst siden vi får 9 nye hus ved siden av oss at vi har gjort dette, sånn at vi slipper å miste privatlivet vi hadde fra før av.

Gleder meg så utrolig mye til alt til hageprosjektet blir ferdig. Da kommer det til å se så sinnsykt fint ut her at det finnes ikke ord for det!

7 kommentarer
  1. Skal dere ha gjerde samme stil som porten langs muren/tuja hekken for ekstra sikkerhet? 😊 Med tanke på at folk kan vel komme inn gjennom hekken.(?)

  2. Veldig fin!

   Skal dere har ringeklokke på utsiden? Hvis noen vil få tak i dere, som f.eks familie, venner eller postmannen ( haha )

  3. Hei 🙂
   Så utrolig fint dere har det. Digger porten , kan jeg spørre hvor den er kjøpt hen og hva den koster ?
   Er i startfasen av husbygging og ønsker meg veldig en sånn port. Må bare overbevise mannen 🥴🤪😍

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg