Endelig nye møbler i drivhuset!

Som de fleste av dere sikkert har fått med dere, fikk jeg et stort drivhus i sommer. Jeg har jo drømt om et drivhus i mange år, og var så glad da jeg endelig fikk drivhusdrømmen oppfylt!

Da jeg endelig fikk drivhuset opp satt jeg bare inn et cafésett og en lenestol jeg hadde fra før av, så jeg kunne “bo meg til litt” og se hva jeg hadde lyst til å ha av møbler i drivhuset. Jeg var jo så usikker på om jeg ville ha sofa, loungeset, cafésett, middagsbord, lenestoler eller hva enn jeg ville ha der inne.

Etter noen måneder klarte jeg endelig å bestemme meg, og valget falt på et loungeset med sofa, glassbord og to gode stoler. Jeg er så fornøyd med hva jeg valgte, også ble det så fint!

Med dette settet kan jeg jo ha lange vinkvelder med venninner, filmkvelder med Per Fredrik, avslappende pauser fra jobb, og jeg kan jobbe fra drivhuset. Helt perfekt!

Jeg har jo en varmeovn inne i drivhuset, men det er sånn terassevarmer så den bruker litt vel lang tid på å bli varm. Så jeg må få tak i en vifteovn som varmer opp hele drivhuset på 1-2-3, sånn at jeg kan sitte og kose meg i drivhuset året rundt. Tenk så koselig det er å sitte der inne rundt juletider når det snør ute? Altså! Vi har også planer om å pynte opp drivhuset til jul, så det gleder jeg meg til! Hehe!

Ah, jeg er så fornøyd med hvordan drivhuset har blitt! Nå har jeg fått inn litt høstlyng og andre planter med høstfarger, også har jeg hengt opp masse lys i taket og har led kubbelys rundt i hele drivhuset, og det er så koselig å sitte der om kvelden! Gleder meg til å bruke det utover høsten og vinteren!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg