Endelig igang med å plante i hagen!

I går kom jeg endelig igang med å plante ut blomstene fra verandaen og ut i hagen. Nå er det jo over et år siden vi reiv nesten hele hagen og hele innkjørselen. Morsomt at jeg tenkte; når jeg kommer hjem fra Farmen Kjendis er hele hagen ferdig. Hahahaha. I wish. Neida, ting tar ekstremt lang tid, men sånn er det bare. Da føles det ekstra godt å kunne begynne plantingen og faktisk se lys i enden av tunnelen.

Tenkte jeg kunne vise dere noen “før” bilder. Den rosa tråden er linjen hvor blomsterbedene skal gå.

Jeg fikk plantet ut rhododendron, hortensia, fjellsyrin, dvergsyrin på stamme, stemor, dahlia, solsikke, spirea, markjordbær, løytnantshjerte og vierhortensia. Tok bare bilder når jeg hadde satt alt klart, og ikke når det var ferdigplantet, så det får jeg vise dere senere!

Nå er jeg i alle fall godt igang! De fleste av de store tingene er på plass, også skal jeg bruke dagen i dag på å plante ut enda mer stemor, stokkrose, jordbær og mye mer.

Jeg har også fått kommet igang med å plante ut fuksia og vingethunbergia på verandaen. Jeg har jo nesten 70 fuksiaer som er klare til å plantes ut, så det er litt å plante. Hehe!

Denne vingethunbergiaen vokser så sykt fort, og nå som jeg endelig gir den bedre plass til røttene, kommer den til å vokse helt vilt. Brukte en god del tid på å få den av pinnen og tvinne den opp (glemte å ta “etter-bilde”, tok bare “før” bilder), men da får den en god start så det er verdt det!

Gleder meg til det kommer plen og jeg har fått plantet ut alt, så det faktisk begynner å føles ut som en hage og ikke bare en byggeplass. Har bokstavelig talt levd på en byggeplass i over et år nå, haha! Så nå blir det deilig å få en ferdig hage!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg