Endelig i paradis!

I går ankom vi Meloneras, og det var som å komme inn i paradis. Når vi gikk ut av taxien og inn på hotellet, og bare kjente varmen, den deilige luften og så blomstene var det helt nydelig. Jeg merker hvor utrolig godt jeg har savnet varme og sol! I Norge har det jo vært et snøkaos uten like i ukesvis, og det er så deilig med en ferie fra det!

I går rakk vi bare å stikke raskt ned til byen og spise en middag før vi sloknet i senga. Bittelitt trøtte etter en lang reise! Det er jo nesten 6 timer med fly for å komme ned hit, så det tar på. Men det er så verdt det!

I dag tidlig våknet vi til denne utsikten fra balkongen, og jeg bare kjente så mye glede inne i meg. Det er så deilig å vite at vi skal slappe av her i en uke. Det trengs nå! På turen kommer jeg til å blogge når jeg selv føler for det og har tid, så jeg kan nyte ferien litt ekstra.

Jeg tar med kameraet overalt og knipser masse bilder, men det er nok ikke sikkert jeg rekker å oppdatere bloggen 3x hver eneste dag sånn som jeg gjør når jeg er hjemme. Men, er man på ferie så er man på ferie. Så her skal det nytes!

Tok masse bilder av stedet etter frokost, så det kan dere få se etterpå. Nå er det på tide å komme seg ned til bassengkanten og slappe av. Vi ligger en time bak Norge, så nå er klokka straks 11:00, så da er det på høy tid å komme seg ut for å sole seg!

9 kommentarer

Siste innlegg