Endelig er verandaen pyntet til vår!

Nå har jeg endelig knipset masse bilder av verandaen, og kan vise den til dere! Fredag i forrige uke plantet jeg 170 stemorsblomster og påskeliljer, og på mandag gikk jeg over hele verandaen og vasket tak, vegger og gulv. Det var litt av et prosjekt å få terrassen klar for sesongen, men nå er den endelig helt klar. Jeg har til og med hentet opp putene, så nå er det så deilig å ligge der ute!

Flamingoen er selvfølgelig oppe og koser seg!

Som jeg har nevnt noen ganger på bloggen før, så har vi fått 9 nye hus ved siden av oss. Jeg var jo veldig usikker på hvordan det kom til å bli, men det har ikke blitt så verst.

Huset som ligger inntil oss har ingen vinduer / dører mot oss, så det er null innsyn. Det er deilig! Så det er egentlig bare som en stor levegg som skygger for vinden.

Også er huset en god del kortere enn verandaen vår, så vi har fortsatt mye utsikt, og det føles ikke innesperret ut. Deilig!

Oppi mange av krukkene har jeg plantet krokus, påskeliljer og tulipaner. Det blir så lekkert når de springer ut og stemorsblomstene har blitt enda større!

Jeg hadde kjøpt 160 stemorsblomster, og det ble noen til overs kan du si.. Så jeg plantet 35 stykker oppi en pallekarm, så hele pallekarmen kan bli dekket av stemorsblomster. De er forresten spiselige, så det er genialt å ha en egen pallekarm med blomster som jeg bare kan plukke av når jeg vil pynte opp maten.

Utsikten mot vannet er fortsatt like magisk som alltid. Nå så jeg nettopp bambie og familien på fire rusle utenfor vinduet. Om sommeren pleier det å gå hester her på beite, og det er så koselig!

Her ser dere veldig godt hvor åpent det fortsatt er selv om det har kommet hus rett ved siden av oss. Så det ble heldigvis ikke så galt!

 

Gleder meg til å tilbringe mange timer her i vår / sommer og utover høsten. Nå føler jeg virkelig at våren er her, og nå er det ikke lenge til vi skal begynne å grille og kose oss skikkelig her ute!

21 kommentarer

Siste innlegg