Endelig er våren her!

I går kjente jeg at jeg virkelig trengte litt inspirasjon. Nå har jeg sittet inne altfor mye i det siste, så nå trengte jeg en tur til Oslo. Så jeg tok turen til den botaniske hagen i Oslo.

Der har jeg ikke vært siden i sommer, så det var gøy å rusle rundt der og titte. Jeg ble så glad av å se at våren endelig har kommet! Det var masse gulveis overalt, knopper på trærne, solen skinte og små fugler som kvitret overalt i parken. Så fantastisk!

Jeg er jo uten tvil en vår / sommer person. Jeg liker forsåvidt høsten med sine vakre farger og halloween, og vinteren når det er jul og snø så man kan gå på ski. Men i år har det jo nesten ikke vært noe snø, så januar / februar har føltes ut som en evighet uten noe skikkelig gøy å holde på med.

Så nå er det deilig at våren er igang, og det skjer mer ute. Dagene blir lysere, og bare for en måned siden var det bekkmørkt i 16 tiden, mens det nå er mørkt i 18 tiden. Så det skjer saker, og det er gøy!

Ser dere alle fuglene som sitter på grenene? Det var sikkert 50 fugler rundt der totalt, og man hørte fuglekvitringen på laaang avstand. Så koselig!

Jeg var også innom “Victoriahuset” og “Palmehuset” der det er litt vekster fra andre klimasoner og land. Spennende og fint å se, selv om jeg må innrømme at jeg syns det var litt mer gøy å se vårtegn rundt i parken. Hehe!

 

Fremover vil jeg bli mye flinkere til å besøke den botaniske hagen oftere. En gang i måneden hadde jo vært perfekt. Det er jo så mye spennende og inspirerende å se på der, og jeg elsker jo hage så det gir meg jo så mye glede!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg