En ting jeg gjør hver morgen, som utgjør stor forskjell i livet!

Noe jeg har gjort de siste månedene, er å gå en lang tur med Chloe hver eneste morgen. Jeg merker så stor forskjell på de dagene hvor jeg er flink til å gjøre det, og de dagene jeg ikke rekker / gidder (hehe).

De dagene der jeg starter dagen med en lang tur har jeg så mye mer energi igjennom hele dagen, jeg er mye mer aktiv utover dagen enn hva jeg er når jeg ikke går tur, psyken er bedre, og jeg får mye mer ut av dagen. Det er så rart at en tur om morgenen har så mye å si, men det har det virkelig!

Prøv det ut selv! Stå opp en halvtime tidligere en du pleier, og gå en god powerwalk for å kickstarte dagen. Du kommer til å merke stor forskjell!

 

Jeg er jo så heldig at jeg bor i nærheten av flere fine strender, og det er så deilig å starte dagen med en tur ned til stranda. Chloe elsker å vasse ut i vannet og snuse rundt på alt mulig.

Siden det er så utrolig varmt om dagen er det jo perfekt å gå litt tidlig, for da er det ikke like varmt. Ekstra viktig å tenke på dersom man har med en hund. Må jo passe på disse små tassene i varmen!

Noe som jeg kun har sett i Sandefjord, er Kaprifol som vokser vilt. Rundt her i byen ved vannet er det flere steder der det vokser Kaprifol midt i naturen. Det dufter jo helt fantastisk også er det så fint å se på! Er så mange fine markblomster langs veien nå, og på morgenen i dag måtte jeg bare plukke med meg en bukett som jeg har litt morsomme planer for. Skal fortelle dere mer om det senere!

Ah, som jeg elsker vår/sommer halvåret. Alt føles så mye lettere. Å trene er jo null stress om sommeren. Om vinteren derimot.. Er liksom ikke like gøy å gå ut da, haha!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg