En skikkelig dritt-dag

Argh, i  dag har vært en skikkelig dritt-dag. Fra det sekundet jeg våknet i dag har jeg hatt dunkende sterke smerter i hodet som nekter å gi seg uansett hva jeg prøver. Jeg har prøvd å drikke masse vann, gå ut og få frisk luft, jeg har tatt smertestillende jevnt igjennom hele dagen, og en rekke flere ting. Hater å ha så mye vondt i hodet!

 Som om det ikke var ille fant jeg ut at en aktør jeg jobber med har brutt avtaler vi har hatt, og jeg kan ikke gjøre en dritt med det. Måten de har brutt avtalene på er skikkelig kjipt også, og det går utover meg på en personlig måte… Så det bare gjorde denne dagen enda mer dritt.

På toppen av det hele har jeg vært småsyk i en uke. Akkurat sånn syk at jeg orker å gjøre småting, men så fort jeg pusher meg selv bittelitt ligger jeg rett ut med feber. Kan ikke bare kroppen min bli frisk eller skikkelig syk? Denne mellomtingen er så irriterende! Jeg har bare lyst til å komme igang med trening og 2019 – og ikke være stuck i 2018’s dritt.

Uffameg nå ble det skikkelig mye klaging fra min side. Men når jeg har en ræva dag syns jeg det er mye bedre å bare si det. Vi er alle mennesker og vi har alle dårlige dager iblant. Satser på at morgendagen blir en mye bedre dag!

 

11 kommentarer

Siste innlegg