En hemmelig gate i Oslo

Da jeg var i Oslo på mandag gikk jeg innom en gate som e ganske hemmelig for de som ikke er kjent i Oslo. Her er det litt som å gå 100 år tilbake i tid, da det sikkert var mye mer hus og småhager i sentrum enn hva det er nå. Disse husene er så koselige å se på, og de har alltid så mye fine blomster i forhagene sine!

Elsker når det vokser planter oppover husene slik som på bildet over!

Mens jeg gikk oppover gaten var det en syklist som syklet opp og ned hele tiden. Det er jo en ekstremt bratt gate, så jeg skjønte ikke heeelt hva han holdt på med, før jeg kom til toppen og så skilt om at han skulle sykle samme høydemeter som til Mount Everest 8848 meter, som tilsvarte 1000 runder opp og ned den gaten. Altså, hvor sjukt kult er ikke det? Da er man i god form da, haha!

Stokkroser er så lekre! Sådde mange stokkroser i februar som jeg har plantet ut i hagen. Disse blomstrer nok sent i år eller neste år. Gleder meg!

Skjønner dere hva jeg mener med nydelig gate eller?

Ganske sikker på at dette er en “ville de lyon” klematis. Den har jeg nettopp plantet i egen hage, og jeg gleder meg skikkelig til den blir like stor. Kanskje neste år!

 

Uansett om du bor i Oslo eller bare er på besøk bør du sjekke ut denne gaten i “Damstredet”.

1 kommentar
  1. Tror klematisene er Rouge cardinal, da ville de lyon er litt mer todelt i fargen og mørkere innerst. Flott og inspirerende hage du har Stina!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg