Dødsgod Hjemmelaget Kakao med Karamell og Havsalt!

Nå skal jeg gi dere oppskriften på den beste koppen med kakao dere noensinne kommer til å drikke. Dette er så sinnsykt godt og enkelt å lage, at jeg kan love dere at dere kommer til å drikke dette utover hele vinteren!

Disse kan du også gi bort i julegaver eller vertinnegaver, og de er ekstra koselig å servere på en jentekveld!

Det du trenger:

Isbrett (som form)

Maldon havsalt

Werthers original karameller

3 plater lys melkesjokolade

Sugerør

Marshmallow (denne er ikke et must)

Dette gjør du:

🎅🏻 Smelt sjokoladen i et vannbad

🎅🏻 Kutt opp karamellene i bittesmå biter. Er de varme klistrer de seg mye mer sammen, så kjøl de gjerne ned litt

🎅🏻 Hell sjokoladen i formene, dryss karamell og havsalt over, og sett et sugerør i hver form.

🎅🏻 Sett i kjøleskap i cirka 30 minutter. Kjenn etter om de har stivnet skikkelig.

🎅🏻 Når de har kjølt seg ned er det bare å koke opp melk, helle melken oppi en kopp også tar du et sugerør med sjokoladeblandingen oppi. Rør godt rundt til alt har smeltet, og nyt!

🎅🏻 Oppbevar gjerne alle i en lufttett pose / beholder i kjøleskapet så holder de seg lengst mulig.

Håper dere tester ut disse og liker de! Jeg har i alle fall fått en helt ny favoritt!

🎅🏻☕️🎄 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg