Dødsgod Hjemmelaget Kakao med Karamell og Havsalt!

Nå skal jeg gi dere oppskriften på den beste koppen med kakao dere noensinne kommer til å drikke. Dette er så sinnsykt godt og enkelt å lage, at jeg kan love dere at dere kommer til å drikke dette utover hele vinteren!

Disse kan du også gi bort i julegaver eller vertinnegaver, og de er ekstra koselig å servere på en jentekveld!

Det du trenger:

Isbrett (som form)

Maldon havsalt

Werthers original karameller

3 plater lys melkesjokolade

Sugerør

Marshmallow (denne er ikke et must)

Dette gjør du:

🎅🏻 Smelt sjokoladen i et vannbad

🎅🏻 Kutt opp karamellene i bittesmå biter. Er de varme klistrer de seg mye mer sammen, så kjøl de gjerne ned litt

🎅🏻 Hell sjokoladen i formene, dryss karamell og havsalt over, og sett et sugerør i hver form.

🎅🏻 Sett i kjøleskap i cirka 30 minutter. Kjenn etter om de har stivnet skikkelig.

🎅🏻 Når de har kjølt seg ned er det bare å koke opp melk, helle melken oppi en kopp også tar du et sugerør med sjokoladeblandingen oppi. Rør godt rundt til alt har smeltet, og nyt!

🎅🏻 Oppbevar gjerne alle i en lufttett pose / beholder i kjøleskapet så holder de seg lengst mulig.

Håper dere tester ut disse og liker de! Jeg har i alle fall fått en helt ny favoritt!

🎅🏻☕️🎄 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg