DIY: Sminkelys på walk in closet!

Da vi flyttet inn i huset lagde jeg meg et sminkerom med sminkelys rundt speilet. Det er jo super kjekt når jeg skal sminke meg og trenger godt lys. Spesielt nå om vinteren da det er bekkmørkt når jeg skal sminke meg om morgenen.

Nå som det er vinter ville jeg gjøre det samme på walk in closet mitt. Det blir jo så mørkt og dårlig lys der inne om vinteren, og det gjør jo ikke akkurat at det er gøy å kle på seg noe fint, for ikke å snakke om selfies.

Så jeg googlet rundt etter løsninger på hvordan jeg kunne få sminkelys på speilen jeg har der inne. Den jeg har på sminkerommet kostet jo en del, både for utstyr men også for at det måtte komme en elektrikker hit og sette opp alt. Så jeg ville ha noe som var lett og billig å sette opp.

Jeg fant til slutt DISSE lysene fra eBay, som jeg klikket hjem to pakker med. Etter noen uker kom de i posten, og når jeg pakket de opp og koblet de til strøm ble jeg helt overrasket over hvor bra de er og hvor mye lys de gir.

Man kan velge mellom varmt og kaldt lys, og man kan stille på hvor mye lys man vil ha.

Det er usb kobling på de, så det er bare å koble de til en vanlig lader. Jeg har satt laderne i en skjøteledning med bryter på, så når jeg ikke bruker lysene skrur jeg av bryteren.

Siden lysene er fra eBay, stoler jeg aldri helt 100% på elektronikken, så med tanke på brannsikkerhet er det smart å kunne skru av strømmen  til lysene når de ikke er på.

Å sette lysene på speilene er superlett. Man fester de med en slags dobbeltsidig teip som følger med. Jeg målte opp cirka plassering og hvor mange som skulle være på hvilke sider, og hvor ledningene skulle gå, før jeg begynte å teipe de på plass, så det ble riktig med en gang.

Ledningene går ned og ut ved veskene. På bildet er ikke ledningene så veldig godt skjult akkurat, men det er lett å få til. Ledningene mellom selve lysene kan også strammes med lysene, så det er superlett å få det til å bli pent.

Jeg er i alle fall super fornøyd med lysene, og bruker de masse! Også er det jo supert at jeg fikk til dette for kun 300,- kr. Altså, så genialt!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg