Dette fikk jeg til jul!

Nå er julaften feiringene over for i år. Herregud så koselig det har vært! Jeg er så heldig, og jeg har fått så mye fint! Mange av dere har spurt om jeg kan lage blogginnlegg / video av hva jeg har fått. Så here we go!

I år begynte jeg å samle på juleservise fra Royal Copenhagen, så jeg fikk enda mer av det fra flere i familien. Nå har jeg fire middagstallerkener, seks kopper, fire frokosttallerkener og to små boller. Så nå har jeg det jeg “trenger”. Gleder meg til å spise av dette enda mer denne jula, og i mange år fremover.

Chloe fikk også en del pakker i år. Hun har spist opp halvparten, og resten ligger litt strødd rundt i huset. Så det var ikke så lett å ta bilder av. Men jeg kan jo vise dere det nye båndet hennes. Altså, hvor sykt extra og fint var ikke dette?

Altså, i år fikk jeg virkelig tidenes gave av Per Fredrik. Jeg har i mange år ønsket meg et fullformatskamera, men det er først for kort tid siden at det kom med flippskjerm, også har det vært altfor dyrt til at jeg har villet kjøpe selv, så det har bare stått øverst på ønskelisten min. Sykeste er at jeg har bare nevnt det en gang til Per Fredrik i en kjapp setning når vi var på reise. Jeg ble så overrasket når jeg åpnet gaven og fikk dette kameraet! Herregud for en snill kjæreste jeg har! Hadde virkelig ikke forventet en så bra gave!

Fikk åpnet gaven lille julaften når vi feiret med familien min, så har allerede fått testet det ut litt. Det er så sinnsykt bra, og holy shit så mye bedre bildene blir med det nye kameraet. Bildene på bloggen kommer til å bli sykt bra i 2020 for å si det sånn, hehe!

 

Wow, jeg føler meg virkelig så heldig som får så mye fint til jul, og som har så mye herlig familie å feire sammen med. Er så takknemlig for alt jeg har, og jeg tar det virkelig ikke for gitt. Vet det er mange der ute som kanskje ikke hadde en så fin jul, og jeg får helt vondt i hjertet av å tenke på det. Ønsker alle en nydelig jul, og vær snill med hverandre ❤️

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg