Det lille ekstra for julestemningen

Noe jeg startet å samle på i fjor, som er så utrolig koselig er juleservise. Jeg følte meg først litt vel voksen som begynte å samle på servise. Men følte det gikk greit når det var for julen. Vil ikke vokse opp helt enda, hehe!

Julen i fjor og hele julen i år har vi brukt dette serviset masse, og vi spiser av det hver dag når vi lager middag. Det gir den lille ekstra julestemningen og det elsker jeg!

Serviset er fra Royal Copenhagen og er fra Star Fluted serien. Jeg så på mange forskjellige serier med juleservise da jeg skulle velge, og jeg vippet mellom flere. Men føler denne er den fineste, og det er den som gjør mest ut av seg. I år har jeg ikke handlet noe mer til settet, men hvem vet? Kanskje jeg får noe til jul?   

Vi har jo hatt skog som juletema et par år nå, og da følte jeg jo at dette passet inn perfekt med det. Dette er jo også veldig klassisk, og jeg tipper at vi kommer til å ha det hele livet. Tenk så koselig å servere all den gode julematen og lage masse minner rundt dette. Helt magisk!

Nå skal vi straks lage oss litt julemat også skal vi se på litt kvelden før kvelden programmmer på tv. Det blir kos!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg