Derfor dro jeg ikke på Vixen

annonse – nelly

Nå er det Vixen blog awards, og jeg er ikke der. Jeg har fått invitasjon på mailen min sikkert 10 ganger, men jeg bestemte meg for lenge siden at jeg ikke ønsket å dra. Jeg har vært på Vixen flere ganger før, og det er alltid gøy å se igjen kjente og kjære i bransjen.

Men i år ønsket jeg rett og slett ikke å dra fordi jeg syns dette med prisutdelinger er litt så som så. Det er mye smisking med juryen, og tidligere har man sett hvert år at de som vinner prisene og blir nominert ofte er gode venner med juryen. Jeg syns ikke sånt er greit i det hele tatt. Og da gidder jeg ikke å være med på det sirkuset der.

Også er det jo faktisk bare en prisutdeling. Det er nesten aldri noen som husker hvem som vant hva, og ikke. Så det har jo virkelig ingenting å si om man er nominert eller ei. Det som har noe å si er hvor mange som faktisk engasjerer seg og bryr seg om innholdet man lager, og det er kun det jeg fokuserer på.

KJOLEN MIN – HER

Så ja, dette er grunnen til at jeg ikke la ut et eneste innlegg om Vixen for å sanke inn nominasjon, og heller ikke deltar der i kveld. Selv om det sikkert hadde vært gøy å se igjen venner, er det bare ikke verdt det for min del.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg