Den beste kuren for depresjon

annonse – DM

I dag har jeg hatt en skikkelig self-care day! Jeg startet med en skitur på 5 km. Så deilig! Det er sykt hvor mye bedre formen min er nå enn den var for bare et par måneder siden, da jeg såvidt klarte å gå 3 km. Da var jeg helt utslitt etterpå.

I dag derimot; 5 km uten noe problem! Her om dagen gikk jeg også 7 km. Så det er gøy å se forbedringer! Kanskje ikke mye i forhold til andre skigale mennesker. Men det viktigste er at jeg har forbedret mitt eget resultat.

JAKKEHER

Jeg har jo følt meg ganske nedfor en stund nå, og jeg har jo ikke lyst til å grave meg ned i et enda dypere hull. Så derfor prøver jeg å være flink til å ta vare på meg selv om dagen og gjøre ting som booster alle lykkehormonene i kroppen. Trening er jo uten tvil en av de beste naturlige metodene å komme seg igjennom tunge tider. Trening er faktisk anbefalt av leger som medisin mot depresjoner. Så det sier jo sitt!

Selv om trening er det siste som frister til tider om dagen, så bare pusher jeg meg igang.

JAKKEHER

Etter skituren i dag dro jeg rett til Farris bad for litt spa. Det hjelper alltid med å restarte hele tankesystemet mitt og gjør at jeg bare klarer å slappe helt av, og se hvilke ting som er viktig og rett for meg.

Jeg er virkelig nødt til å dra på spa oftere, for det er så godt for kropp og sjel!

Uansett, jeg trenger fortsatt litt tid på å komme meg helt på beina igjen. Men det ser lyst ut, og jeg merker at jeg får det bedre og bedre med meg selv for hver dag som går!

 

0 kommentarer

Siste innlegg