Demonstrasjon i Oslo, Korona, YouTube, 2020 Kaos, HageProsjekter ++ Ukens spørsmål #281

annonse – lyko, kicks

Hvorfor legger du ikke ut videoer på YouTube lengre?
– Jeg hadde skikkelig motivasjon og la ut flere videoer, men jeg merket fort at det ble for mye for meg å skulle klare både blogging og YouTube. Men jeg har lyst til å lage en del videoer i sommer, så jeg har ikke sluttet med YouTube, det bare blir litt pauser her og der dessverre!

Hvor mange år er Chloe nå?
– Hun blir snart 4 år. Tenk at den lille bærta begynner å bli så voksen! I september er det hele 4 år siden vi fikk henne, og hun har virkelig vært fantastisk å ha i livene våre! Er så glad for at vi valgte å skaffe en hund!

 

Hvordan går det med deg for tiden? Med tanke på corona osv?
– Det går egentlig bra med meg altså. Jeg har jo selvfølgelig merket at det har vært lockdown, og det har vært vanskelig å holde motivasjonen og inspirasjon til å blogge på topp når man bare skal være hjemme. Men det er jo supert at samfunnet har åpnet mye mer igjen! Selv om jeg er supernøye med antibac og fortsatt holder avstand.

Selv om det skal understrekes at jeg er virkelig ikke en av de yrkesgruppene som har blitt rammet hardest av corona. Ja inntekten min har fått en smell, og jeg er selvstendig næringsdrivende så det er ikke bare-bare. Men fyfaen for en jobb helsevesenet har hatt, og de har virkelig måttet stå i fronten av denne krisen. All kreds til de!

Har du noen store prosjekter på gang?
– Hele hagen er jo bare tidens prosjekt. Haha. Jeg har blitt ferdig med en del av den, men dere aner ikke hvor mye store ting som er igjen. Har ikke lyst til å røpe noe, men snart kommer det noe helt amazing i hagen som jeg har gledet meg helt vilt til!

Trives du godt i Sandefjord? Hva liker du best med byen?
– Ja, virkelig! Det er jo en veldig fin by med nydelige strender og natur, og et koselig og fint sentrum. Jeg får virkelig en helt annen ro i sjelen av å bo her enn da jeg bodde i Oslo. Det å våkne hver morgen, gå ut i stuen og se ut på havet, rusle rundt i hagen og se alle blomstene og ta en tur ned på stranda. Det er så deilig det! Sandefjord er heller ikke så langt unna at Oslo enn at det bare er å sette seg i bilen og ta en times kjøretur om jeg ønsker. Så jeg føler jo at jeg får det beste av begge verdener.

 

 

Ser du meldingene jeg sender til deg på snapchat?
– Ja. Jeg ser alt av meldinger som blir sendt til meg. Nå har snapchat åpnet sånn at man kan svare på bilder og videoer. Så det er jo veldig gøy å få litt mer kommunikasjon med dere der. Jeg får dessverre ikke svart alle, men jeg leser alt og tar mye inspirasjon derfra til blogginnlegg dere ønsker!

 

Hvilken foundation bruker du? Syns sminken din alltid er så fin! 
-Takk! Jeg bruker DENNE foundationen. Den er superbillig, og funker skikkelig bra. Den dekker kviser skikkelig godt, også sitter den superbra på huden og gir en dewy finish!

Hva syns du om demonstrasjonen som var i Oslo på fredag?
– Jeg var selv i Oslo på fredag, og skrev dette i etterkant på bloggen. Føler jeg sa alt jeg ville si her: ” Jeg kom som sagt tidlig til Oslo, så i 16 tiden ble hele byen transformert. Da var det 15’000-20’000 mennesker med blå masker i demonstrasjon for Black Lives Matter.

Jeg holdt meg litt unna den største folkemengden, siden det fortsatt er korona. Men jeg var der fordet, også så jeg mange av appellene på vg.no. Det er utrolig viktig at rasisme blir belyst, og at vi alle lærer mye mer om hvordan det er med rasisme både i USA men også her i Norge. Dette er viktig!”

Hvordan tror du 2020 blir for deg?
– Helt ærlig, jeg aner ikke. 2020 har vært en ganske wild ride så langt; korona, black lives matter, branner som brente nesten store deler av australia, nesten ww3, aliens ble så og si confirmed, mye naturkatastrofer overalt, kjøligste mai måned i Norge på 23 år. Listen bare fortsetter.

Føler at hvis dette året ikke ender med at aliens innvanderer oss, blir jeg nesten skuffa. Haha, neida. Men jeg tørr faktisk ikke å si en dritt om hvordan dette året kommer til å bli, for det skjer så mye at det er umulig å planlegge. Vi får bare ta det som det kommer og håpe at vi kommer ut av dette året mer styrket!

Hvilken selvbruning bruker du?
– Jeg har brukt DENNE i mange år, og syns den er skikkelig bra. Fargen blir ekstremt jevn (til og med hendene blir 100% jevne), varer i cirka 7 dager og trenger kun å være på huden i 1-3 timer. Også er den superbillig! Nå er det også 30% rabatt på den!

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg