Date i vårsolen!

God mandag! For en fin uke som nettopp har vært. Altså, den solen og varmen var virkelig helt magisk. Kjente at jeg virkelig trengte det etter en altfor lang vinter. Jeg har vært så opptatt med å nyte varmen, at jeg ikke har rukket å sjekke innom her, hehe!

På tirsdag stakk jeg ut en tur på stranda. Selv om jeg ikke badet, syns jeg at det er så deilig å dra på stranda og bare kjenne på sanden, føle solen steike og høre bølgene slå innover stranda. Helt fantastisk!

Senere på dagen dro jeg ut på Kokeriet med Per Fredrik for en liten lunsj. Siden vi begge jobber hjemmefra spiser vi alltid lunsj sammen, men det er jo ekstra koselig å spise ute sammen. Også var det jo så deilig vær, så det måtte nytes!

I dag plasker det ned for fullt og det er bare 5 grader ute. Ganske kjipt! Men alle plantene har godt av alt vannet. Plenen vår har jo blitt så grønn og fin nå, og i blomsterbedene har det dukket opp masse påskeliljer som snart springer ut!

Håper dere nøt været i forrige uke. PS; husk å gjør alt som er kjedelig inne-oppgaver nå, for plutselig blir det fint vær igjen, og da er det kjedelig å være stuck innendørs!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg