Dagens planer

annonse – nelly, gina tricot

Altså, hvor fin er ikke denne strikkegenseren?  Kjøpte den i fjor, så den er dessverre utsolgt. Men du finner en nesten helt lik HER. Elsker skikkelig chunky strikkegensere med masse mønstre. Så denne har blitt en stor favoritt.

Selv om vi er i slutten av oktober er det jo relativt mildt ute enda, så jeg har brukt denne uten jakke, men bare med ull undertøy under, og det har funket helt amazing! (dette antrekket er forresten fra noen dager siden, i dag pøsregner det, haha)

GENSER – LIGNENDE HER

BUKSE – HER

SKO – HER

VESKE – GUCCI

I dag skal jeg ta meg en tur ut på litt forskjellige gartnerier. I går gikk jeg nemlig over hele hagen og drivhuset, og fjernet masse blomster og grønnsaker som hadde dødd, klippet med nesten alle jordbærplantene rundt i hagen og fikk virkelig shinet opp før vinteren kicker inn.

Så nå har jeg en god del ekstra blomsterpotter som står tomme. Planen i dag er å få kjøpt inn litt blomsterløk som jeg kan fylle opp de pottene med. Er så lekkert å ha masse tulipaner og påskeliljer i blomsterpottene når våren kommer!

Har jo allerede plantet 1000 blomsterløk tidligere i høst, men det var før jeg hadde fått tømt alle pottene. Så jeg har i det minste fått fylt opp hele hagen og noen av pottene, men mye vil ha mer, er det ikke det de sier?

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg