Chloe’s klesskap!

Er det én ting som er sikkert, så er det at Chloe elsker klærne sine! Hun har sin egen lille skuff inne på mitt walk in closet, med massevis av kjoler, strikkegensere, hårspenner, hettegensere nisseluer og til og med en bunad!

Hun har silkepels, som ikke er så altfor varm her i kalde Norge, så hun elsker å tasse rundt i en god strikkegenser.

Jeg kan til og med si til henne “æ gensern” så løper hun rett bort til skuffen sin på walk in closet, og så fort jeg har åpnet skuffen drar hun ut antrekket hun vil ha på seg, haha. Så skjønn!

Har lagt ut snap av at hun gjør det før, for det var flere som ikke trodde på meg at hun faktisk gjør det, men joda, det gjør hun!

Hun er en bestemt liten jente som vet å si ifra, så de gangene jeg har kjøpt klær hun ikke liker, sier hun skikkelig ifra. Hehe!

Klær til hund er jo veldig fjollete. I know. Men så lenge hunden syns det er gøy så syns jeg det er innafor! Siden Chloe har såpass mye klær nå, tenkte jeg å vise dere hele klesskapet hennes.

Noe av det har hun vokst ut av, siden det er klær fra hun var baby, men de er så fine så jeg tok de med fordet!
 

Leopard strikkegenseren er en av hennes favoritter!

 

På 17. mai i år hadde hun på seg bunad, og hun koste seg så mye!

Litt juleklær! På julaften har hun alltid på seg julekjole. Hun får selvfølgelig bestemme selv hvilken hun skal ha på seg, hehe! Strikkegenseren på bildet over, til venstre er hennes favorittgenser i desember. Den har hun med seg overalt enten hun har den på seg, eller hun bare ligger og sutter på den. Haha!

Her er det som er mest fjollete, men også litt morsomt! De to kjolene som er litt mindre er fra da hun var valp. Husker hun var så nydelig med de! Kjolen i midten pleier hun å ha på seg om hun vil pynte seg i bursdager. Hehe!

Husk; hunder er veldig forskjellige. Noen hunder elsker klær, andre hater det. Så om hunden din ikke liker å ha på klær, ikke tving den. Det er ikke greit å gjøre! Akkurat som at jeg ikke tvinger Chloe til noe hun ikke vil!

 

11 kommentarer

Siste innlegg