Bursdagsfeiring med jentene!

I dag var planen egentlig å spise på Engø med Per Fredrik, men siden det var stengt utsatte vi det til fredag. Så i dag kjente jeg at jeg var litt rastløs og ville feire litt med venninner.

Jeg hadde jo ikke planlagt noe i det hele tatt, så jeg spurte Drammensjentene helt spontant om de ville bli med ut en tur og spise på favoritt restauranten min i Drammen (Anchas Bodega). Både Trine og Victoria ble med, så det ble så koselig!

Vi koste oss med masse digg tapas. Glemmer nesten alltid hvor sykt godt tapas faktisk er. Er jo ikke uten grunn at denne restauranten alltid er fullbooka når jeg ringer, haha. De var det i dag også, men vi tok en sjans og stakk innom og Victoria bare “hun har bursdag”, så da fikk vi bord, hehe!

Plutselig kom det bursdagsdessert på bordet! Så koselig! Er så lekkert med fyrverkeri. Var så sykt mett av middagen, så spiste ikke så mye dessert. Så resten gikk til Victoria. Vi har fast vane med at hun alltid spiser opp desserten min, haha!

Nå skal jeg slappe av litt med Per Fredrik og se på Bloggerne, også skal vi sove. Kjenner jeg er så trøtt etter å ha spist masse god mat, haha!

Alt i alt har jeg hatt en skikkelig koselig feiring med både frokost på senga, stor blomsterbukett, middag med jentene også feiring med Per Fredrik som blir på fredag. Også har mange av dere kommet med så mange koselige gratulasjoner. Har ikke rukket å svare enda, så de har ikke kommet igjennom filteret her på bloggen. I morgen skal jeg sette meg ned og svare alle. Det blir kos!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg