Slik lager du superdigg Burrata – Perfekt for kveldskos!

Noe jeg har fått helt dilla på i det siste er burrata. Endelig har det kommet inn burrata på Meny i Sandefjord som har en ok pris, så man faktisk kan spise det til hverdags. Så derfor tenkte jeg å dele min favoritt oppskrift på burrata med dere.

Først: Burrata er ikke noe som er veldig vanlig i Norge helt enda, men flere restauranter har begynt å bruke det, og det er med god grunn. Burrata er på en måte søsteren til mozzarella, bare at det er sykt kremete og smaker 100x bedre.

Dette trenger du:
(1 stor porsjon / perfekt å dele som er forrett)

– 1 stk Burrata

– 300 g cherry tomater

– 1/3 plante med basilikum

– 2 skiver grovt brød

– Salt / Pepper / Olje

Dette gjør du:

– Skyll tomatene og del de opp i to.

– Ha tomatene i en stekepanne, ha over salt, pepper og litt olje

– Stek tomatene på middels varme til de har blitt skikkelig myke

– Mens tomatene steker tar du brødet i brødristeren

– Når tomatene har stekt legger du Burrata’en midt oppi og brer den ut. Dryss over litt basilikum som du har snittet opp.

– Server sammen med ristet brød. Du kan gjerne ha litt smør / olje på brødet, og om du er glad i hvitløk kan du gni en et lett over brødet.

Håper du fikk lyst til å prøve ut dette. Denne retten er så sinnsykt god, og det er virkelig noe som jeg spiser når jeg skal kose meg litt ekstra!

6 kommentarer
    1. Hei.
      Bloggen din gir så mye inspirasjon, både med trening, kosthold, beauty og hage.

      Jeg lurer på om du kunne laget et innlegg med det sunne du erstatter usunn kveldskos med?

    2. Den så god ut😍 Absolutt noe jeg vil prøve. Har lenge lett etter en god og rask “snacks” hehe så denne vil jeg gjerne prøve ut

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg