Bryllup, TikTok, Farmen Kjendis, Hatkommentarer, Gi ut bok ++ Ukens spørsmål #282

annonse – lindex, lyko, aimn, bubbleroom

Når blir bryllupet?
– Aner faktisk ikke. Vi tar det veldig som det kommer både med hvordan vi vil at bryllupet skal være, og når det skal være. Nå har det jo vært så mye korona kaos, så jeg tenker det er greit å vente litt før man begynner å planlegge masse.

 

Hva synes kjæresten din om at dere har så mye planter og blomster?
– Han syns det bare er koselig, og vi ser ofte på hageprogrammer når vi spiser frokost og lunsj sammen. Vi har jo et forhold der vi begge virkelig får lov til å være oss selv, og vi støtter alltid hverandre når vi finner nye interesser, enten det er hage, skuespill eller en ny business idé, hehe!

Hvor mange år er du? Og hvor vokste du opp?
– Jeg er 27 og vokste opp i Hokksund. Er jo mange år siden jeg bodde der, og det føltes aldri helt som “hjemme”, så er rart å tenke på at jeg vokste opp der. Sandefjord og Oslo føles mye mer som hjemme!

 

 

Er du på TikTok?
– Nei, har ikke hoppet på TikTok bølgen enda. Har vurdert det noen ganger, for det ser jo litt gøy ut! Hva tenker dere? Er det noe interesse for det?

Topp HER //  tights HER

 

Hvilken selvbruning bruker du?
– Jeg har brukt DENNE i mange år, og syns den er skikkelig bra. Fargen blir ekstremt jevn (til og med hendene blir 100% jevne), varer i cirka 7 dager og trenger kun å være på huden i 1-3 timer. Også er den superbillig! Nå er det også 30% rabatt på den!

 

Hvor høy er du? Og er du fornøyd med høyden din?
– Jeg er 160 cm. Da jeg var yngre og jobbet som modell syntes jeg at det var kjipt at jeg ikke var høyere, det var jo ganske ødeleggende for modellkarrieren. Men etterhvert innså jeg hvor mye jeg elsker høyden min. Jeg elsker å være petite eller “liten og nett” som man sier. Det er jo noe positivt med alle høyder, og jeg elsker at jeg endte opp med den høyden jeg har!

Hvilken foundation bruker du? Syns sminken din alltid er så fin! 
-Takk! Jeg bruker DENNE foundationen. Den er superbillig, og funker skikkelig bra. Den dekker kviser skikkelig godt, også sitter den superbra på huden og gir en dewy finish!

 

På farmen kjendis ble du sett på som veldig kresen, er du egentlig det?
– Jeg hadde nettopp begynt på nye medisiner som gjorde at jeg hadde null appetitt og hadde store problemer med å spise. Så når jeg kom inn på gården og det gikk i fordervede innvoller, potetsuppe med møkkete potetskrell, grøt laget med melk som hadde blitt sur, osv, ble det vanskelig for meg å få i meg mat. Jeg orker ikke å fortelle alle om medisinene jeg gikk på, og derfor valgte jeg heller å si at jeg var kresen. Men det var jo ikke akkurat vanskelig å se at det var mye mer enn bare det. Nå går jeg ikke lengre på de medisinene (heldigvis), og jeg spiser som de fleste vanlige mennesker.

 

Når fikk du ny mobil? Har ikke fått med meg det!
– Det er bare et par uker siden. Kameraet på den forrige sluttet plutselig å virke, og jeg prøvde alle mulige restarts og alle tekniske ting jeg selv kunne gjøre for å fikse den, uten hell. Ppga sikkerhet kan jeg ikke sende den inn for å fikse den, så da måtte jeg kjøpe ny. Nå er det iPhone 11 jeg har. Herregud så bra kamera den har! Har endelig kunnet begynne å faktisk bruke telefonen min til å ta bilder til bloggen, istedenfor kompaktkameraet mitt. Det er deilig det!

Hvordan takler du stygge meldinger / hat? Jeg la ut en spleis siden jeg sliter økonomisk på grunn av korona, og fikk så mange stygge meldinger at jeg måtte slette, taklet det ikke
– Etter over 10 år i denne bransjen har jeg lært meg å takle “hverdagshatet”. Trist nok. Men man lærer seg å leve med det. Det er derimot mye vanskeligere å takle stormer. Da jeg var med på farmen kjendis fikk jeg tusenvis av hatkommentarer fordi folk klikket fordi jeg ikke orket å spise poteter (mens jeg i realiteten var syk og gikk på medisiner), og de skulle fortelle meg alt mulig om meg og slenge med leppa. Jeg måtte jo bare trøste meg med at de som slengte dritt ikke visste hele sannheten, og tv og medier fikk det til å se veldig ille ut.  Men det gikk jo over det også.

 

Har du vurdert å gi ut bok?
– Ja, flere ganger. Har mye jeg jeg vil dele som kunne passet i en bok, men jeg er ikke helt klar for det enda. Men hvem vet, plutselig lager jeg en bok, hehe!

 

Hvilken rase er Chloe?
– Hun er en papillon. Det er faktisk den smarteste rasen av alle småhunder, og den 8. smarteste totalt. Så hun er utrolig smart! Chloe har jo lært seg over 60 ord (telte faktisk her om dagen, hehe!), som vi kan sette sammen til uendelig mange kombinasjoner med kommandoer, så det sier jo litt om hvor smart hun er! Også er rasen veldig sporty, og de har blitt avlet på en bra måte, så de har ikke pusteproblemer (sånn som hunder med flat og kort nese ofte har), og mye annet som mange andre småhundraser ofte har.

Hvilken bh bruker du til topper der du har bare skuldre? Du får alltid skikkelig kløft i de!
– Hehe, jeg bruker stick-on BH som du finner HER hos lindex. De er seriøst helt geniale da man bare klistrer de rett på puppene og de sitter på som et skudd og gir deg kløft i stroppløse kjoler / topper. Perfekt om du skal ha en kjole med bar rygg, da disse kun syns foran. Den er også perfekt til kjoler med tynne stropper, da man ofte ikke vil at bh stroppene skal synes.

KJOLEHER

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

6 kommentarer
  1. Hadde vert kjempegøy om du laget tiktok🤩 Og hadde du en dag skrevet bok hadde jeg def kjøpt den, du har sikker kjempemye interessant å skrive om😍

  2. Ville ikke anbefalt tik tok. Jeg har profil med 3 videoer, men ellers ser jeg mest på andre. Er ekstremt mye hat på tik tok, så jeg kommer nok til å slette min profil etter hvert.

   Spørsmål til neste gang,
   1. Er håret ditt naturlig langt, eller bruker du extention?

   2. Hvordan får du håret til å skinne å se så sunt ut?

   3. Legger du ut gamle blogginnlegg på nytt igjen?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg