Bortskjemt?

Ah, de siste dagene har solen tittet frem og det er så deilig! Å se solen gir meg så mye glede og det gir meg skikkelig håp om at våren snart er her. Selv om det er meldt masse snø da. Men vi får satse på at værmeldingen tar feil. Det skjer jo ganske ofte det!

Tidligere i dag gikk jeg en lang tur med Chloe ut til en øy som ligger i nærheten der jeg bor. Der er det så utrolig fint! Føler meg så bortskjemt som bare kan rusle ned til stranda – SANDSTRANDA. Altså, hadde jeg sagt til 15 år gamle meg at jeg skulle flytte til gåavstand til sandstrand hadde hun ikke trodd meg. Haha! Sikkert ikke en big deal for dere som er vokst opp med det. Men for meg som vokste opp i Hokksund hvor det kun var gressletter og grumsete innsjø vann er dette en stor forskjell.

Til sommeren skal jeg bort hit så mye for å kose meg på stranda, få trent litt på veien frem og tilbake, og ikke minst; om kvelden er det perfekt å gå bort for å drikke noen glass vin og spise pizza på restauranten som ligger der. Så koselig!

Nå har jeg nettopp tittet rundt på nesten halve nettet etter bryllupslokasjoner. Har faktisk funnet et som var dødsfint! Så det skal jeg sjekke ut litt mer! Gleder meg så mye til å planlegge bryllupet og komme skikkelig igang med det!

0 kommentarer

Siste innlegg