Bloggtreff

annonse – metapic, sawan, na-kd, blogg.no

I går var jeg på bloggevent med Blogg.no og Metapic. Sistnevnte er en affiliatetjeneste som har blitt en del av blogg.no for litt siden, så de hadde invitert en liten gjeng av oss bloggerne fra blogg.no på en god middag på Sawan. Jeg dro dit sammen med Julianne. Alltid koselig å dra sammen på slike eventer!

 

Ble kjent med flere bloggere jeg ikke har møtt før og jeg fikk se igjen noen jeg har kjent lenge, så det var veldig koselig! Dette er jo en bransje som stadig blir større og større, og da er det hyggelig å bli kjent med de som er i samme bransje.

Blogging er jo ikke akkurat en normal jobb, så det er alltid hyggelig å møte andre som er i samme gamet som skjønner akkurat hva man tenker på, hehe!

 

Vi fikk massevis av deilig thaimat. Jeg er som regel ganske kresen på asiatisk mat, men dette var dødsgodt! Koste meg så mye! Ble skikkelig inspirert til å lage noe ala dette selv. Crispy duck er jo så godt, og det tror jeg at kunne blitt ganske digg å lage hjemme!

Alle foto: Morten Bendiksen 

 

Hele gjengen! På kvelden var det en fotograf der som tok alle bildene, så det var deilig å bare kunne kose seg og ikke måtte ta masse bilder selv!

Jeg kjørte bil selv i går, så selv om jeg ikke drakk ble det en ganske sen kveld. Var ikke hjemme før i tolvtiden på natten, og når jeg kom hjem fra jeg stuptrøtt. Hehe! Men det ble en utrolig koselig kveld, så det var verdt det!

Alle fikk goodiebags og gavekort på NA-KD, så nå skal jeg inn der og bestille noe fint!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg