Bilen full av høstblomster!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra planteshopping. Jeg skulle egentlig bare ha noen blomster til trappa, meeen dere kjenner meg. Blomstershopping er som IKEA for meg. Ender aldri opp med bare en hylle. Haha! Så jeg endte opp med å fylle bilen stappfull av nye planter.

Jeg fant massevis av busker og trær i høstfarger, som var på hele 50-70% rabatt. Mye av det holder seg like fint igjennom hele vinteren, så det er jo supert! Nesten alt jeg kjøpte kommer til å leve neste år også, siden de er stauder så det er jo supert!

Åh, lyng er så lekkert! Ingenting som sier høst som lyng og oransje / rødfargede planter!

 

Dro innom Ek plantesalg også, og fant noen fine trær til å ha ved inngangen. Tok bildet over rett før jeg gikk inn, så jeg fikk ikke bilde av alt jeg kjøpte. Plukket med meg en god del inne også, haha!

Nå skal jeg ut og plante alt sammen. Gleder meg til å få det skikkelig høstfint. Jeg jobber fra stua, og da ser jeg rett ut på verandaen hele dagen, og da er det viktig for meg at det er fint der ute. Akkurat nå er det bare drøssevis av døde sommerblomster. Hehe!

I år er faktisk første gang jeg har embracet høsten skikkelig føler jeg. Har lagt min elsk på høstfarger, og syns det er så fint og koselig! Det minner meg om kakao, telys og solen som glitrer igjennom de fine høstfargede trærne! Gleder meg skikkelig til å pynte opp med høstfarger ute nå!

 

🍁🍃🍂☀️🎃 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg