Bikinivær på Gran Canaria!

I dag har vi kost oss så mye på solsenga! Det er så deilig å ligge og bare sole seg hele dagen, lese en bok, spise litt is, drikke litt smoothie. Ah, kan det blir bedre? Noen som lurte på om det var varmt nok til å sole seg og bade her. JA, det er det virkelig! Her er det skikkelig bikinivær. Hehe!

Leser venninnen min sin bok (Ida Warg) mens jeg soler meg. Den er på svensk så lesingen går litt tregt, men så langt syns jeg den er veldig bra lesing!

Vi har bare tatt det med ro langs vannkanten i hele dag. Det har blåst så sinnsykt mye at trærne har nesten knekt. Men det har ikke vi merket noe til når vi solte oss. Det er så mange trær her så vi fant en lun plass der vi bare kunne kose oss!

Til lunsj ble det litt pizza på meg, og hummer på Per Fredrik, og masse rødvin på oss begge. Det er så deilig å kunne drikke rødvin til lunsj. Er det ferie, så er det ferie liksom. Hehe!

Mens vi spiste kom det bort en liten pusekatt som var så søt! Den var en av servitørene sine, og den var så nusselig! Per Fredrik er jo allergisk mot katter, men siden vi satt ute og det blåste så mye merket han ikke noe til allergiene og matet katten med masse hummer.

Det er første gangen jeg har sett Per Fredrik bli nesten litt glad i en katt, SÅ koselig! Glemte å ta bilde av det med kameraet, men la ut en liten snap av det hele!

Nå har jeg nettopp dusjet så jeg sitter fortsatt i morgenkåpen. Så nå skal jeg slenge på meg litt klær, shine opp sminken og håret, også skal vi ut igjen. Vi skal en tur på Primark. Vi har faktisk aldri vært på Primark her på Gran Canaria, så jeg er spent på hvordan den er. Har så lyst til å gå bananas og kjøpe masse julepynt. Hehe!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg