5 Ting du kan gjøre for en bedre verden!

Være openminded og lær om andres tro, legning, kultur osv. – Om alle hadde lært litt mer om hverandre tror jeg at verden hadde blitt et mye bedre sted. Når det er skeive dager om sommeren; dra dit og lær om det. I august hvert år er det Mela Festivalen som holder til i Oslo, og der er det masse spennende å lære om forskjellige kulturer.

 

Bee friendly garden – Biene er livsviktige for maten og plantene våre. Derfor bør du alltid plante bievennlige planter om sommeren. Eksempler på slike planter er; bringebær, gressløk, kirsebær, salvie, blåbær, lavendel, mynte, solsikke og stokkrose. Sett gjerne opp bie-hotell også så blir de ekstra fornøyde!

 

Skru av strøm – Pass på at du alltid skrur av strøm i de delene av huset du ikke trenger å ha de på. Lukk igjen døren til rom som ikke trenger å varmes opp, og alltid skru av så mye som mulig strøm når du drar avgårde på reise.

I veske – Gjør det til en vane at du alltid tar med en ekstra tampong, strikk, kondom, plaster, etc i veska. Du vet aldri når en venninne eller noen andre trenger det.

 

Regnskogsfondet – Doner penger til regnskogsfondet. De gjør et super jobb med å beskytte regnskogen. Sjekk ut nettbutikken dems HER for å redde en jaguar, støtte en jungelskole og for kun 150,- kr kan du beskytte 15’000 kvm regnskog i et helt år!

 

3 kommentarer
  1. Har alltid bind i skapet mitt på jobb til nødstilfelle og til de som trenger det. Har aldri mensen selv, men kjekt å ha.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg