5 Beauty hacks

annonse – kicks, shopido, nelly

Sminke som sitter hardt? – Med alle foundation som varer hele dagen og setting sprayer, er det ikke bare-bare å faktisk fjerne sminken skikkelig. Vanlige renser gjør ikke alltid jobben godt nok, og selv elsker jeg å bruke DENNE oljerensen før jeg bruker DENNE renser til å rense huden. Oljerensen løsner opp all sminke helt sykt bra og gjør at man virkelig får vekk all sminke fra huden.

KJOLEHER

 

Neglebånd – Jeg takler ikke når neglebåndene siger nedover neglene. Liker den cleane looken når de er dyttet helt opp. Men det er ekstremt mye dårlige verktøy der ute for å dytte opp neglebåndene, og jeg har prøvd mye! DENNE er seriøst amazing og det er den eneste jeg noensinne har vært fornøyd med!

 

Billig og bra foundation? – Hvis du vil ha en billig og bra foundation, som dekker godt og etterlater huden dewy og fin, bør du teste DENNE. Det er min favoritt billigfoundation, og jeg elsker den!

Dunhår i ansiktet – Alle mennesker, kvinner som menn, har dunhår i ansiktet. Det er helt vanlig. Noen har mer enn andre, og noen har mørkere hår enn andre. Helt normalt. Det som er kjipt med dunhår er at det ofte kan gjøre sånn at foundationen ikke går på like smooth, og når man påfører pudder kan hårene bli mye mørkere enn det og det kan plutselig se ut som at man har bart, hehe! For noen år siden lærte jeg et triks av HudaBeauty, og det var å bruke DENNE til å fjerne dunhåret med. Den er superskånsom å fjerne hårene med, og veldig enkel!

KJOLEHER

 

Hudormer? – De svarte prikkene på nesen er så sinnsykt irriterende, og jeg har prøvd utallige masker som funker litt, men som ikke fjerner alt. For en stund siden kom jeg over DENNE, og det er en maskin som bokstavelig talt suger ut hudormene. Jeg ble helt overrasket over hvor bra den faktisk fungerte, og hvor enkelt det var!

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg