Beauty favoritter fra black week salg!

annonse – nelly, lyko

Nå er det black week, og det er så sinnsykt mye gode tilbud rundt omkring! Jeg tenkte jeg kunne vise dere noen av mine beauty favoritter på badehylla. Alle produktene er på salg nå, og det er mye penger å spare på skjønnhet nå! Kanskje du finner noe fint til deg selv, eller får unnagjort julegavehandelen?

KJOLEHER (60% RABATT NÅ!)

 

ANSIKTSKREM – HER

25% rabatt – kun i dag! 

Denne kremen har jeg brukt i åresvis, og det er ikke uten grunn. Den er helt fantastisk! Den gir sinnsykt mye fuktighet, og jeg merket at jeg fikk mye mindre kviser etter at jeg begynte med den. Nå som det er vinter er det typisk at vi får litt tørrere hud, og det kan denne fikse!

 

SELVBRUNINGHER
Kun 89,- kr i dag!

Denne selvbruningen har jeg anbefalt sinnsykt mange ganger på bloggen. Jeg har prøvd så utrolig mange forskjellige selvbrunere, men denne forblir alltid favoritten. Denne skiller seg ut fra vanlige selvbrunere, med tanke på at man trenger kun å ha den på i 1-3 timer, og ikke 8 (!!!!) som vanlige selvbrunere.

Ofte syns jeg at vanlig selvbrunere gjør at man lukter litt ekkelt i flere dager etter man ha påført (uansett hvor mye man dusjer), men med denne slipper man det helt. Denne har også oliven som undertone, så man får en veldig fin farge.

TONERHER

25% rabatt – kun i dag! 

Denne toneren er virkelig favoritten min! Den er tilpasset tørr hud, så den tørker ikke ut huden. Når du påfører den trekker porene seg sammen og huden får masse fuktighet, og man ser en stor synlig effekt.

KJOLEHER (60% RABATT NÅ!)

 

ANSIKTSRENSHER

25% rabatt – kun i dag! 

Denne bruker jeg alltid for å rense huden, og den er helt fantastisk! Den er i samme serie som toneren, og de passer sammen som hånd i hanske, hehe! Denne er veldig skånsom, samtidig som at den dyprenser huden.

BODY LOTIONHER

25% rabatt – kun i dag! 

Nå som det er vinter merker jeg stor forskjell på huden min. Jeg blir så sinnsykt fort tørr på kroppen. Så hver eneste kveld smører jeg inn hele kroppen med denne, og da får huden helt sinnsykt mye fukt. Trenger sikkert bare å bruke den 2-3 ganger i uka, men jeg liker å bruke den hver kveld fordi jeg har veeeeldig tørr hud.

KVISE-FIKSHER
25% rabatt – kun i dag! 

Denne er heeeelt amazing om du har kviser. Kylie Jenner sverger til denne. Man dypper bare en qtips nedi, smører det inn på kvisa og sover med det om natten. Når du våkner dagen etter er kvisen basically borte. Helt fantastisk!

SHAMPO & BALSAMHER

50% rabatt – i dag! 

For meg som har både fargebehandlet hår og hair extensions er det viktig med noe som gir med pleie. Disse gjør at håret mitt blir silkemykt og skikkelig shiny. Har brukt de i åresvis og kan virkelig anbefale de!

 

Håper du fant noe du likte! Om du lurer på noe om produktene er det bare å spørre i kommentarfeltet!

7 kommentarer

Siste innlegg