Avsløring! Mitt hemmelige prosjekt!

annonse

Nå skal jeg avsløre noe jeg har jobbet med i et år, og som har vært en drøm helt siden 2015, og egentlig siden jeg var et lite barn. Kjenner jeg skjelver mens jeg skriver dette, fordi jeg gleder meg så mye til å fortelle dere dette, og endelig avsløre dette.

Så langt er det bare Per Fredrik, mamma og Rebecca som vet om dette. Nå skal endelig alle dere få vite det.

Jeg har laget mitt eget produkt! 

STINALASHES

Dette begynte med en biltur i 2015 der Per Fredrik og jeg snakket om å lage våre egne produkter. Per Fredrik hadde like mye trua på meg da, som han har på meg nå. Vi kom opp med idéen om at jeg burde starte mitt eget vippemerke.

Jeg har ikke vært klar for det før i 2018. Da begynte jeg å lære meg alt om å lage mitt eget merke, lage vipper, designe packaging, lage nettbutikk og hjemmeside, photoshoot av produktene, og alt det som hører til.

I hele 2018 holdt jeg på med dette, og jeg kan stolt si at jeg har gjort alt selv. Derfor har dette blitt akkurat slik jeg ville, og hele StinaLashes er 100% hvordan jeg ønsker at det skal være og det er veldig “meg”.

Nå er endelig alt klart, og om bare 10 dager kommer vippene i salg på StinaLashes.no. Dette er vipper som er superglamorøse, men som også kan brukes til hverdags om du vil se amazing ut.

Disse er 3D faux mink, og er laget av syntetisk fiber i høy kvalitet. De kan brukes 20-25 ganger om du behandler de riktig. Også sitter de super komfortabelt, og på grunn av båndet vippene er festet på sitter vippene utrolig godt.

LANSERING: 30.01.19 – 18:00

Det er kun et begrenset antall vipper i første omgang, så du bør være veldig kjapp om du skal få tak i de. Nettsiden er allerede oppe og går, og vippene blir tilgjengelig da på lanseringen 30.01.19 klokken 18.00.

Meld deg på nyhetsbrevet HER, så får du 15% rabatt under lanseringen!

Det føles så stort å skulle lansere mitt eget produkt. Dette har vært en drøm så lenge, og jeg håper virkelig at jeg sammen med dere kan bygge dette til noe stort. Herreguuuud, jeg kan faktisk ikke tro at jeg skal lansere dette nå. Kjenner jeg nesten kaster opp nå, fordi det er så mye følelser inne i meg! Nå er jeg ekstremt spent på å høre deres tilbakemeldinger!

Følg meg gjerne også på instagram @stinalashes.no

45 kommentarer

Siste innlegg